Πάτρα: Απορρίφθηκε το αίτημα Πισπιρίγκου για επανεξέταση του αίματος της Τζωρτζίνας – Τελευταίες εξελίξεις

Απορρίφθηκε από την ανακρίτρια το αίτημα της Ρούλας Πισπιρίγκου, για επανάληψη των τοξικολογικών εξετάσεων της Τζωρτζίνας. Στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι!» μίλησε σχετικά με τις εξελίξεις στην υπόθεση της Πάτρας ο κ. Αριστείδης Τσατσάκης, καθηγητής τοξικολογίας της ιατρικής σχολής του Πανεπιστημίου Κρήτης.

Υπενθυμίζεται ότι η Ρούλα Πισπιρίγκου είχε ζητήσει με αίτημά της να γίνει επανεξέταση των δειγμάτων αίματος της Τζωρτζίνας στο τοξικολογικό εργαστήριο του Πανεπιστημίου Κρήτης. Η ανακρίτρια απέρριψε το αίτημα, με το σκεπτικό ότι η κατηγορούμενη κωλυσιεργεί, αφού το συγκεκριμένο εργαστήριο είχε υποστεί ζημιές από πλημμύρα και δεν μπορούσε να λειτουργήσει.

«Θα πρέπει να συνεχιστεί η τοξικολογική διερεύνηση ώστε να είναι επαρκή τα στοιχεία για τη Τζωρτζίνα»

«Το αίτημα είχε ζητηθεί στο εργαστήριο από τον κ. Παπαδόπουλο και είχε γίνει πριν μερικές ημέρες. Είναι μια τραγική υπόθεση που αφορά σε τρεις θανάτους των παιδιών. Τα δύο προηγούμενα περιστατικά από ό,τι φαίνεται δεν είχαν κάποια σχέση με τοξικολογική διερεύνηση. Δηλαδή δεν υπήρχε κάτι που να είχε να κάνει με τοξικό παράγοντα, υπήρχαν άλλα αίτια. Αναφέρομαι στη Μαλένα και την Ίριδα. Για την περίπτωση της Τζωρτζίνας, υπήρχε τοξικολογικό αποτέλεσμα. Το θέμα είναι ότι όταν βγήκε το αποτέλεσμα, δεν αποδίδει κάπου την υπόθεση ότι η κεταμίνη δόθηκε οπωσδήποτε από τη μητέρα», ανέφερε ο κ. Τσατσάκης.

«Όταν θες να συνδέσεις το τοξικολογικό αποτέλεσμα για να βγάλεις περαιτέρω συμπεράσματα, θα πρέπει να γίνουν και περαιτέρω εξετάσεις, ώστε να διευκρινιστεί πότε και πώς δόθηκε η κεταμίνη. Στην τοξικολογική διερεύνηση παρουσιάζονται και άλλα φάρμακα που πρέπει επίσης να διερευνηθούν. Αφού αποδίδεται αυτή τη στιγμή ο θάνατος σε μια τοξική ουσία, θα πρέπει να συνεχιστεί η τοξικολογική διερεύνηση», πρόσθεσε ο ίδιος.


 

Ακολουθήστε το YourTipster.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τα νεότερα του lifestyle κόσμου.

YOURTIPSTER TEAM
YOURTIPSTER TEAM

Το YourTipster δίνει τα tips που πρέπει να γνωρίζεις για προϊόντα, τάσεις και μέρη. Εδώ θα διαβάσεις όλα εκείνα τα tips για την καθημερινότητά σου, την ομορφιά, το προσωπικό σου style και όσα συμβαίνουν στην επικαιρότητα.

No Comments Yet

Comments are closed