
Νεκρός βρέθηκε εχθές ο 31χρονος ποδοσφαιριστής Νίκος Τσουμάνης στην μαρίνα της Νέας Κρίνης στην Καλαμαριά, μέσα στο αυτοκίνητο του δεμένος με τέσσερα tie wrap στο λαιμό του. Ο ίδιος φαίνεται να αυτοκτόνησε λόγω κατάθλιψης και οικονομικών χρεών που ο ίδιος είχε. Το άψυχο σώμα του Νίκου Τσουμάνη βρήκαν μέσα στο αυτοκίνητό του ψαράδες της περιοχής, που αμέσως ειδοποίησαν την αστυνομία.
Οι αστυνομικές αρχές που έχουν αναλάβει τις έρευνες θεωρούν πως σημαντικές θα είναι οι καταθέσεις τόσο της κοπέλας του, με την οποία σκόπευε να παντρευτεί το επόμενο διάστημα όσο και των φίλων και συνεργατών του, με τους οποίους ο Νίκος Τσουμάνης επικοινωνούσε αρκετά συχνά. Σημαντικά θα είναι και τα στοιχεία που ίσως προκύψουν από τον έλεγχο του κινητού του τηλεφώνου, καθώς υπάρχουν υποψίες πως ο νεαρός ποδοσφαιριστής του Μακεδονικού ίσως δεχόταν απειλές ακόμα και για την ζωή του, για τα χρήματα που χρωστούσε άγνωστο σε ποιους και το ποσό.
Οι αστυνομικοί που έφτασαν στο σημείο, βρήκαν τον ποδοσφαιριστή νεκρό στη θέση του οδηγού κι γύρω από το λαιμό του περασμένα τέσσερα πλαστικά tie wrap, όπως αυτά, που χρησιμοποιούνται για δεσίματα. Αυτά προκάλεσαν και τον ασφυκτικό του θάνατό σύμφωνα με την πρώτη εκτίμηση του ιατροδικαστή με την διαδικασία της νεκροτομής να είναι εκείνη που θα ρίξει επιπλέον φως στις ακριβείς συνθήκες θανάτου του.
Απαντήσεις για τον θάνατο του γιού του αναζητά και ο πατέρας του Λεωνίδας Τσουμάνης καθώς και όλη η οικογένεια του στη Θεσπρωτία. «Δεν μπορώ να μιλήσω, προσπαθώ να μάθω τι έχει συμβεί και το παιδί μου είχε αυτό το τέλος. Δεν είχαμε μιλήσει τελευταία, είχαμε μέρες να μιλήσουμε. Δεν ξέρω τι έγινε, δεν μπορώ να καταλάβω. Είχαμε να μιλήσουμε καμιά δεκαριά μέρες. Κάποιοι λένε πως είχε οικονομικά προβλήματα, ίσως να ήταν κι έτσι. Και του χρωστούσαν πολλά λεφτά, ίσως και να χρωστούσε. Οι ομάδες που έπαιζε μπάλα δεν τον πλήρωναν, ίσως, δεν ξέρω τι να πω».
Σε πρόσφατη επικοινωνία ο 31χρονος φαίνεται πως είχε με τον πρώην ποδοσφαιριστή του Άρη και φίλο του Γρηγόρη Κάκαλης, ο οποίος ανέφερε: «Είμαι συγκλονισμένος. Είναι μια μεγάλη απώλεια. Μιλήσαμε την Παρασκευή και μου ανέφερε κάτι για οικονομικά προβλήματα και του είπα θα βρούμε λύση. Δεν πήγε το μυαλό μου ότι θα φτάναμε σε αυτό το σημείο. Χρωστάω στον πεθερό μου 24.000 και κάτι άλλα. Περίμενε μια δικαστική απόφαση και θα τον πλήρωνε. Δεν μου έλεγε ότι χρωστάω τόσα. Μίλησε με Μπούρμπο, με Τάτο. Δεν μου έδειχνε ότι ήταν στο σημείο μηδέν. Πρέπει να είχε χρέη. Δεν μου είπε πόσα χιλιάρικα χρωστάει. Κατόπιν εορτής δεν μπορούμε να βρούμε. Δεν μου είπε τίποτα, δεν μου είπε ότι έφτασε στο απροχώρητο. Δεν γνωρίζω την οικονομική του κατάσταση. Είχε βρει δουλειά, θα έπαιζε και στον Μακεδονικό, θα παντρευόταν. Σήμερα το πρωί μου είπαν ότι έφυγε και είμαστε όλοι συγκλονισμένοι. Δεν πέρασε από το μυαλό μου ότι θα έφτανε στο σημείο αυτό. Θέλει μεγάλη δύναμη να αυτοκτονήσεις. Ας αφήσουμε την αστυνομία να πει αν ήταν δολοφονία ή αυτοκτονία».
Συγκλονιστική και η μαρτυρία του Σταύρου Ραλλάκη, επιχειρηματία, φίλου και εργοδότη της συντρόφου του ποδοσφαιριστή, ο οποίος εξήγησε ότι «το απόγευμα της Δευτέρας, περίπου στις 8, ο Νίκος είπε στην κοπέλα του ότι θα πάει βόλτα και ότι θα γυρίσει. Λίγο πριν απαγόρευση κυκλοφορίας δεν είχε δώσει σημάδια ζωής, γεγονός που ανησύχησε τη σύντροφό του, η οποία ακολούθως ειδοποίησε τις αρχές για την εξαφάνισή του. Τελικά, εντοπίστηκε το επόμενο πρωί νεκρός».
Ακολουθήστε το YourTipster.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τα νεότερα του lifestyle κόσμου.