Νίκος Χαρδαλιάς: «Κλείσιμο & πρόστιμο σε όποια επιχείρηση δεν εφαρμόζει τα μέτρα»

Διάβασε αναλυτικά όσα ανακοίνωσε σήμερα

Ο Νίκος Χαρδαλιάς μίλησε για προσεκτικά βήματα, αφού ο ιός είναι ακόμα εδώ και έδωσε παραδείγματα επιτρεπόμενων μετακινήσεων, ενώ για τα νησιά δήλωσε ότι θα γίνει από τις 25 Μαΐου, αν οι εξελίξεις δεν δημιουργήσουν άλλα δεδομένα.

Επίσης, επανέλαβε τους περιορισμούς που θα υπάρξουν για τους χώρους λατρείας ανάλογα με τα τετραγωνικά τους.

Τόνισε ότι υπάρχει ισχυρή σύσταση γα χρήση μάσκας και υποχρεωτική χρήση αντισηπτικού για όλους τους χώρους λατρείας σε όλα τα θρησκευτικά δόγματα.

Ως προς τις οργανωμένες παραλίες επιτρέπεται να έχουν 40 άτομα ανά στρέμμα και οι άξονες των ομπρελών να έχουν απόσταση μεταξύ τους τα τέσσερα μέτρα. Το προσωπικό των οργανωμένων πλαζ έχει την υποχρέωση της απολύμανσης στις ξαπλώστρες όταν φεύγουν οι λουόμενοι μέχρι να πάνε άλλοι. Οι πετσέτες πάνω στις ξαπλώστρες είναι ευθύνη των λουομένων. Δεν θα επιτρέπεται να λειτουργούν καταστήματα εστίασης με τραπεζάκια, αλλά μόνο διάθεσης «πακέτου» και όχι ντελίβερι στις πλαζ.

Ο Νίκος Χαρδαλιάς δήλωσε ότι θα υπάρξει επιβολή προστίμων και κλείσιμο επιχειρήσεων για κάποιες ημέρες αν δεν τηρηθούν τα μέτρα και προέτρεψε όσους δεν είναι ακόμα έτοιμοι να μην ανοίξουν τις επιχειρήσεις τους πριν λάβουν όλα τα απαιτούμενα μέτρα.

 

YOURTIPSTER TEAM
YOURTIPSTER TEAM

Το YourTipster δίνει τα tips που πρέπει να γνωρίζεις για προϊόντα, τάσεις και μέρη. Εδώ θα διαβάσεις όλα εκείνα τα tips για την καθημερινότητά σου, την ομορφιά, το προσωπικό σου style και όσα συμβαίνουν στην επικαιρότητα.

No Comments Yet

Comments are closed