Νίκος Χαρδαλιάς: «Έτσι θα γίνονται οι μετακινήσεις με πλοία»

Διάβασε αναλυτικά τι θα συμβεί τις επόμενες μέρες

O Νίκος Χαρδαλιάς αναφέρθηκε στα ταξίδια με πλοία ότι από 18/5 έως 15/6 θα ισχύσουν τα μέτρα και μετά θα γίνει νέα αξιολόγηση.

Επιβίβαση του 50% σε σχέση με το σύνολο των θέσεων, θερμομέτρηση, χρήση καμπίνας από ένα άτομο, ή ΑμεΑ με το συνοδό του, ή καμπίνα για οικογένεια τεσσάρων ατόμων.

Κενά καθίσματα μεταξύ των επιβατών, χρήση μάσκας, ενημέρωση των επιβατών, απολυμάνσεις και ετοιμότητα για διαχείριση έκτακτου περιστατικού.

Ακολούθως ο Νίκος Χαρδαλιάς αναφέρθηκε στο θέμα των οδηγιών για τις αεροπορικές πτήσεις.

Για τη Λάρισα, ο Νίκος Χαρδαλιάς δήλωσε ότι η συνοικία της Νέας Σμύρνης τέθηκε σε επιτήρηση για να προστατευθεί η υγεία των κατοίκων, ενώ πάρθηκαν επιπλέον μέτρα όπως οι περιορισμοί στην κυκλοφορία και η υποχρεωτική χρήση μάσκας.

Η Περιφέρεια Θεσσαλίας χορηγεί αντισηπτικά και μάσκες σε κάθε οικογένεια. Θα πράξουμε ό,τι είναι αναγκαίο για να διασφαλιστεί η δημόσια υγεία, τόνισε ο Νίκος Χαρδαλιάς.

YOURTIPSTER TEAM
YOURTIPSTER TEAM

Το YourTipster δίνει τα tips που πρέπει να γνωρίζεις για προϊόντα, τάσεις και μέρη. Εδώ θα διαβάσεις όλα εκείνα τα tips για την καθημερινότητά σου, την ομορφιά, το προσωπικό σου style και όσα συμβαίνουν στην επικαιρότητα.

No Comments Yet

Comments are closed