Νέο σκάνδαλο στο Hollywood: Μηνύσεις κατά της Lizzo επειδή ανάγκαζε τις χορεύτριες σε σεξουαλικής φύσης πράξεις

«Προσκαλούσε τα μέλη του καστ να τρώνε μπανάνες από τους κόλπους ιερόδουλων»

Η Lizzo έρχεται αντιμέτωπη με μηνύσεις για σεξουαλική παρενόχληση, εξευτελισμό και δημιουργία αντίξοων εργασιακών συνθηκών από τις Αριάνα Ντέιβις, Κρίσταλ Γουίλιαμς και Νοέλ Ροντρίγκεζ.

«Προσκαλούσε τα μέλη του καστ να αγγίζουν εναλλάξ τους γυμνούς performers, μέσα σε ένα στριπ κλαμπ. Φέρεται πως οι χορεύτριες εξαναγκάζονταν να πιάνουν δονητές που εκτοξεύονταν από τους κόλπους των εργαζομένων στο στριπ κλαμπ και να τρώνε μπανάνες που προεξέχουν επίσης από τους κόλπους άλλων γυναικών» αναφέρουν οι αγωγές που κατατέθηκαν.

Το συμβάν έλαβε χώρα στο Άμστερνταμ τον Φεβρουάριο του 2023, όταν η Lizzo τις προσκάλεσε σε βραδινή έξοδο που «παρεκτράπηκε». «Tα πράγματα ξέφευγαν γρήγορα. Η Lizzo άρχισε να προσκαλεί τα μέλη του καστ να αγγίζουν εκ περιτροπής τους γυμνούς performers, δονητές από τους κόλπους τους και να τρώνε μπανάνες από τους κόλπους ιερόδουλων» αναφέρει η μήνυση.

Αντίστοιχη αρνητική δημοσιότητα στη Lizzo έδωσε και η σκηνοθέτης Σοφία Άλισον όταν αποκάλυψε ότι εγκατέλειψε τη σκηνοθεσία του ντοκιμαντέρ της Lizzo το 2019, επειδή αντιμετώπισε κακομεταχείριση από την ίδια. «Μου φέρθηκε με τόση ασέβεια. Είδα πόσο αλαζονική, εγωκεντρική και αγενής είναι».

Ακόμα δεν έχει υπάρξει αντίδραση από εκείνη.

Ακολουθήστε το YourTipster.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τα νεότερα του lifestyle κόσμου.

YOURTIPSTER TEAM
YOURTIPSTER TEAM

Το YourTipster δίνει τα tips που πρέπει να γνωρίζεις για προϊόντα, τάσεις και μέρη. Εδώ θα διαβάσεις όλα εκείνα τα tips για την καθημερινότητά σου, την ομορφιά, το προσωπικό σου style και όσα συμβαίνουν στην επικαιρότητα.

No Comments Yet

Comments are closed