Νέες δηλώσεις Κούγια κατά του Καπουτζίδη – Η αντίδραση της Κατερίνας Καινούργιου

«Ποιος είναι ο Καπουτζίδης για να ασχοληθώ σοβαρά μαζί του;» και οι προσβολές που ακολούθησαν

Δηλώσεις έξω από τον Άρειο Πάγο έκανε ο συνήγορος του Δημήτρη Λιγνάδη, Αλέξης Κούγιας, ο οποίος ξεκίνησε σαν καταπέλτης εναντίον των ΜΜΕ. Ο Αλέξης Κούγιας αμφισβήτησε την επάρκεια του αντιδίκου δικηγόρου, αφήνοντας αιχμές ότι έχει χάσει δίκη και λέγοντας ότι «αυτή η υπόθεση δεν έχει κανένα χαρακτηριστικό δίκαιης δίκης».

«Επόμενο βήμα είναι το ΕΣΡ, για όλες τις εκπομπές, ανεξαρτήτως ποιος τις παρουσιάζει, τα κανάλια, τα sites, τους ραδιοφωνικούς σταθμούς για το αν καταρρακώθηκε το τεκμήριο αθωότητας και τα δικαιώματα του κατηγορουμένου» δήλωσε.

«Ποιος είναι αυτός για να ασχοληθώ σοβαρά μαζί του; Έχω μια διαφορετική κοινωνιολογική προσέγγιση ως άνθρωπος και ως οικογενειάρχης. Ο κ. Καπουτζίδης έκανε μια ανάρτηση με μια φωτογραφία μου που δεν έχει καμία σχέση με αυτό που αναφέρουν. Αυτή τη φωτογραφία ανέβασε για να με διακωμωδήσει, εμάς που έχουμε επιλέξει έναν άλλον τρόπο να ζούμε στη ζωή μας από την ομοφυλοφιλία, έναν διαφορετικό τρόπο να επιλέγουμε τον ερωτικό μας σύντροφο, διαφορετικό τρόπο να διαπαιδαγωγούμε τα παιδιά μας. Απ’ ό,τι λένε είναι καλός καλλιτέχνης, εγώ δεν τον έχω δει στο θέατρο. Δικαίωμα όλων αυτών που επιλέγουν έναν διαφορετικό τρόπο ζωής τον οποίο επίσης σέβομαι να τον επιλέγουν. Γι’ αυτό και ανέλαβα τον κύριο Λιγνάδη, επειδή το σέβομαι» είπε απαντώντας στη δημοσιογράφο που του επεσήμανε ότι ο Δημήτρης Λιγνάδης έχει επιλέξει κι αυτός «διαφορετικό» τρόπο ζωής».

Η Κατερίνα Καινούργιου αναστατώθηκε φανερά από τα σχόλια και αναφέρθηκε live στους συνεργάτες της λέγοντας: «Ιδανικά δεν θα ήθελα να το παίξουμε καθόλου αυτό το κομμάτι. Θα μου πεις γιατί το παίζεις; Καταλαβαίνω ότι είμαστε σε μια ζώνη που υπάρχει ανταγωνισμός. Θα ήθελα να τον αντιμετωπίζουμε σαν συνήγορο και όχι σαν προσωπικότητα».

Δες το σχετικό video:

Ακολουθήστε το YourTipster.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τα νεότερα του lifestyle κόσμου.

YOURTIPSTER TEAM
YOURTIPSTER TEAM

Το YourTipster δίνει τα tips που πρέπει να γνωρίζεις για προϊόντα, τάσεις και μέρη. Εδώ θα διαβάσεις όλα εκείνα τα tips για την καθημερινότητά σου, την ομορφιά, το προσωπικό σου style και όσα συμβαίνουν στην επικαιρότητα.

No Comments Yet

Comments are closed