Naya Rivera: Το χρονικό ενός θανάτου και ο εντοπισμός του 4χρονου παιδιού της

Η εύρεση της σορού, όσα δηλώνει η αστυνομία και οι πρώτες υποθέσεις για τον τρόπο που επήλθε το τραγικό τέλος

Οι συμπτώσεις αρκετές φορές μπορεί να είναι πολύ τραγικές, καθώς έπειτα από πέντε ημέρες ερευνών, στις 13 Ιουλίου, βρέθηκε το νεκρό σώμα της ηθοποιού Naya Rivera, στην έβδομη επέτειο θανάτου του συμπρωταγωνιστή της, Cory Monteith.

Όπως γνωστοποίησε ο σερίφης Bill Ayub μέσα από τις επίσημες δηλώσεις του, «Με βάση την τοποθεσία όπου βρέθηκε το σώμα, τα φυσικά χαρακτηριστικά του σώματος, τα ρούχα που βρέθηκαν να φορά και τη φυσική κατάσταση του σώματος, καθώς και από την απουσία αναφοράς άλλων αγνοούμενων ατόμων στην περιοχή, είμαστε σίγουροι ότι το σώμα που βρήκαμε είναι αυτό της Naya Rivera».

Οι έρευνες για τον εντοπισμό της Rivera είχαν ξεκινήσει στις 8 Ιουλίου, όταν έληξε η προθεσμία επιστροφής της βάρκας που είχε νοικιάσει και οι αρχές βρήκαν επάνω της μόνο το γιο της, ο οποίος κοιμόταν. Σύμφωνα με τις αρχές, ο γιος της ηθοποιού περιέγραψε πως «βοηθήθηκε να ανέβει στη βάρκα από τη Naya, η οποία τον ώθησε στο κατάστρωμα από πίσω». Έπειτα, είπε στους ερευνητές ότι «κοίταξε πίσω και την είδε να εξαφανίζεται κάτω από την επιφάνεια του νερού». Στη συνέχεια ο σερίφης επεσήμανε ότι «υπάρχουν πολλά ρεύματα στη λίμνη που εμφανίζονται ιδιαίτερα το απόγευμα. Πιστεύουμε ότι ήταν μεσημέρι όταν εξαφανίστηκε, η θεωρία είναι ότι ίσως το σκάφος άρχισε να παρασύρεται, ήταν ανεπιτήδευτο» καταλήγοντας στη εικασία πως πρέπει να ξόδεψε όλη της την ενέργεια για να σώσει το παιδί της και δεν έμεινε άλλη για την ίδια.

Προηγουμένως είχαν πραγματοποιήσει βίντεο κλήση μέσω FaceTime με οικογενειακά και άλλα αγαπημένα πρόσωπα, η οποία βοήθησε στις έρευνες των αρχών στον εντοπισμό της τοποθεσίας όπου βρισκόταν η βάρκα.

Οι αρχές δηλώνουν ότι το μικρό παιδί φορούσε σωσίβιο και ήταν τυλιγμένο σε πετσέτα όταν ένας υπάλληλος στη μονάδα ενοικίασης ανακάλυψε το σκάφος, στο οποίο βρέθηκε σωσίβιο και για ενήλικες.

Θα πραγματοποιηθεί, μάλιστα, αυτοψία για την αποκάλυψη της ακριβούς αιτίας θανάτου της ηθοποιού, η οποία βρισκόταν στη λίμνη Πυρού (Lake Piru) για διακοπές με τον τετράχρονο γιο της, Josey Dorsey.

Glee – 2009

Αξίζει να σημειωθεί πως λίγο πριν τον εντοπισμό του νεκρού σώματος της Naya Rivera, οικογένεια, φίλοι και συμπρωταγωνιστές της, βρίσκονταν στη λίμνη και προσεύχονταν ομαδικά για τον εντοπισμό της.

Τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης έχουν κατακλυστεί με μηνύματα θλίψης για το τραγικό συμβάν με τους πρώην συμπρωταγωνιστές της και άλλα διάσημα πρόσωπα, μεταξύ αυτών Demi Lovato, Lea Michele και Darren Chriss να δημοσιεύουν φωτογραφίες από το προσωπικό τους αρχείο ή να μιλούν για το ταλέντο, το δυναμικό της χαρακτήρα και τη συνεισφορά της στην LGBTQ+ κοινότητα.

Βάλε αστεράκι στο YourTipster στο Google News για να μαθαίνεις τα πάντα πριν απ’ όλους

ΑΝΔΡΕΑΣ ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ
ΑΝΔΡΕΑΣ ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ

Editor

Ζει στη Θεσσαλονίκη, σπουδάζει στη Θεσσαλονίκη και γράφει για τη Θεσσαλονίκη. Thessaloniki Rules!

No Comments Yet

Comments are closed