Μάνος Δασκαλάκης: Πρόταση γάμου και δαχτυλίδι στη νέα του σύντροφο

Έχει προχωρήσει τη ζωή του, έχει μια σχέση με μια κοπέλα η οποία ήταν και πριν κοντά στο ζευγάρι

Ο Μάνος Δασκαλάκης φαίνεται ότι έκανε νέο βήμα στην προσωπική του ζωή. Σύμφωνα με μαρτυρία που μεταδόθηκε στην εκπομπή Το Πρωινό, ο Μάνος Δασκαλάκης έκανε πρόταση και έδωσε δαχτυλίδι στη νέα του σύντροφο.

Φίλη του ίδιου, δήλωσε στην εκπομπή τα εξής: «Ο Μάνος τώρα και ψυχολογικά είναι πολύ χάλια λόγω των χαμών των παιδιών. Έχει προχωρήσει τη ζωή του, έχει μια σχέση με μια κοπέλα η οποία ήταν και πριν κοντά στο ζευγάρι Δεν θέλω να πω πολλά… Μάλιστα, μένανε και λίγο πιο έξω από την Πάτρα και η κοπέλα μετά από όλα αυτά που έχουν ακουστεί, που έχουν βγει στην επιφάνεια, έχει αναγκαστεί… έχει αλλάξει χρώμα μαλλιών, έχει γίνει μελαχρινή. Καταλαβαίνει ότι δεν είναι εύκολο ούτε να κυκλοφορεί στους δρόμους της Πάτρας γιατί κατευθείαν την αναγνωρίζουν. Θα σου πω για τον Μάνο ότι τον στηρίζει πάρα πολύ η μητέρα του, η οικογένειά του. Απ’ την μεριά της κοπέλας που είναι τώρα μαζί, λίγο οι γνώμες διίστανται. Δηλαδή, οι μισοί είναι με το μέρος του (Μάνου), ότι «ναι, καλά κάνεις και προχωράς την ζωή σου» και οι άλλοι είναι ότι «όχι, δεν είναι σωστό αυτό που κάνεις!».

Είναι εναντίον δηλαδή αυτής της σχέσης;

Ναι. Έχει κάνει το επόμενο βήμα. Ο Μάνος και η κοπέλα ξεκινάνε κάτι καινούργιο.

Έχουν αρραβωνιαστεί δηλαδή;

Έχει γίνει η πρόταση από τον Μάνο, έχει δώσει ένα δαχτυλίδι.

Δες περισσότερα στο παρακάτω απόσπασμα:


Ακολουθήστε το YourTipster.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τα νεότερα του lifestyle κόσμου.

YOURTIPSTER TEAM
YOURTIPSTER TEAM

Το YourTipster δίνει τα tips που πρέπει να γνωρίζεις για προϊόντα, τάσεις και μέρη. Εδώ θα διαβάσεις όλα εκείνα τα tips για την καθημερινότητά σου, την ομορφιά, το προσωπικό σου style και όσα συμβαίνουν στην επικαιρότητα.

No Comments Yet

Comments are closed