Μαίρη Μηλιαρέση: «Έχουμε χάσει κάποια ζώα που ήταν μαζεμένα σε καταφύγιο»

Στο πύρινο μέτωπο για να βοηθήσει τα ζώα και η Αντιδήμαρχος πρασίνου & προστασίας των αδέσποτων ζώων Γλυφάδας

Εφιαλτικές είναι οι στιγμές που βιώνουν ακόμα οι κάτοικοι των περιοχών που φλέγονται, με το Λαγονήσι και την ευρύτερη περιοχή της Ανατολικής Αττικής να έχει χάσει ήδη κάποια από τα ζώα που υπήρχαν σε καταφύγια στις γύρω εκτάσεις.

Η αντιδήμαρχος του δήμου Γλυφάδας, Μαίρη Μηλιαρέση, μίλησε στο δελτίο του ΟΡΕΝ και αναφέρθηκε στην προσπάθεια που κάνουν για τα σώσουν τα ζώα. Όπως είπε, δυστυχώς υπήρξαν κάποια που δεν κατάφεραν να διασωθούν και άλλα που μεταφέρθηκαν με ειδικά βανάκια του δήμου σε ασφαλές μέρος: «Υπάρχουν σπίτια που έχουν καεί που είχαμε κλείσει ότι μάλλον υπήρχαν ζώα μέσα. Έχουμε παραβιάσει δύο κήπους που ήταν δεμένα τα σκυλιά. Φεύγουμε και έχουμε ραντεβού για να δούμε τι σκυλιά έχουν ανάγκη για μεταφορά. Έχουμε χάσει κάποια που ήταν μαζεμένα σε ένα τύπου καταφύγιο. Δεν πρόλαβαν να μας ενημερώσουν! Είναι λυπηρό και κάνουμε ό,τι μπορούμε. Από την πίσω πλευρά έχει φλόγες, θα καεί σε λίγο όλο. Δεν βρίσκουν πυροσβεστήρες! Ευτυχώς δεν υπάρχουν ζώα». Δες περισσότερα στο παρακάτω απόσπασμα:
Ακολουθήστε το YourTipster.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τα νεότερα του lifestyle κόσμου.

YOURTIPSTER TEAM
YOURTIPSTER TEAM

Το YourTipster δίνει τα tips που πρέπει να γνωρίζεις για προϊόντα, τάσεις και μέρη. Εδώ θα διαβάσεις όλα εκείνα τα tips για την καθημερινότητά σου, την ομορφιά, το προσωπικό σου style και όσα συμβαίνουν στην επικαιρότητα.

No Comments Yet

Comments are closed