Μάγδα Φύσσα: «Παύλο μου νικήσαμε»

Η ανατριχιαστική αντίδραση της μητέρας του, δολοφονημένου από τη Χρυσή Αυγή, Παύλου Φύσσα

Ημέρα με ανεξίτηλο αποτύπωμα για τη σύγχρονη ελληνική ιστορία, καθώς ένοχη κρίθηκε η ηγεσία της Χρυσής Αυγής για διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης.

Ένοχοι για τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα, πέρα από τον Γιώργο Ρουπακιά, κρίθηκαν οι 15 από τους 17 κατηγορουμένους, όπως και οι τέσσερις κατηγορούμενοι για την επίθεση στο ΠΑΜΕ. Ένοχοι και οι πέντε για την επίθεση στους Αιγύπτιους ψαράδες.

Συγκίνηση και χειροκροτήματα από το πλήθος των 20.000 ανθρώπων που φώναζε «Δεν είναι αθώοι, οι Ναζί στη φυλακή» έξω από το Εφετείο.

Η Μάγδα Φύσσα αμέσως μετά το άκουσμα της απόφασης. Η δικαίωση… Μετά την ανακοίνωση της απόφασης του δικαστηρίου για τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα, η μητέρα του Μάγδα Φύσσα δήλωσε: «Ο Παύλος τα κατάφερε… Γιε μου». Την ίδια ώρα το πλήθος που ήταν συγκεντρωμένο έξω από το Εφετείο ξέσπασε σε χειροκροτήματα.

 

Μπες εδώ και βάλε αστεράκι στο YourTipster για να μαθαίνεις τα πάντα πριν απ’ όλους

YOURTIPSTER TEAM
YOURTIPSTER TEAM

Το YourTipster δίνει τα tips που πρέπει να γνωρίζεις για προϊόντα, τάσεις και μέρη. Εδώ θα διαβάσεις όλα εκείνα τα tips για την καθημερινότητά σου, την ομορφιά, το προσωπικό σου style και όσα συμβαίνουν στην επικαιρότητα.

No Comments Yet

Comments are closed