Κυριάκος Μητσοτάκης: «Επιστρέφουμε, αλλά προσέχουμε»

«Συνεχίζουμε να μένουμε ασφαλείς»

Είμαστε έτοιμοι να περάσουμε στη σταδιακή αποκλιμάκωση των μέτρων, τόνισε στο διάγγελμά του για τη μετάβαση στην επόμενη μέρα ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, ευχαριστώντας τους πολίτες που έδειξαν υπευθυνότητα και αλληλεγγύη κι έκαναν την Ελλάδα παράδειγμα σε όλο τον κόσμο.

«Οι μεγάλες επιτυχίες οφείλονται στους μικρούς ήρωες», είπε τονίζοντας πάντως πως η έξοδος από την καραντίνα θα γίνεται βήμα-βήμα και προσθέτοντας πως «έχουμε αναλυτικό και μελετημένο σχέδιο για του επόμενους μήνες».

«Προτεραιότητα παραμένει η υγεία των Ελλήνων. Μένουμε ασφαλείς, βγαίνουμε από το σπίτι, όμως μένουμε πάντα υπεύθυνοι», είπε και μίλησε αναλυτικά για την άρση των περιορισμών στις μετακινήσεις, για τη λειτουργία των καταστημάτων και για τα σχολεία, ενώ έκανε ειδική αναφορά στην Εκκλησία.

YOURTIPSTER TEAM
YOURTIPSTER TEAM

Το YourTipster δίνει τα tips που πρέπει να γνωρίζεις για προϊόντα, τάσεις και μέρη. Εδώ θα διαβάσεις όλα εκείνα τα tips για την καθημερινότητά σου, την ομορφιά, το προσωπικό σου style και όσα συμβαίνουν στην επικαιρότητα.

No Comments Yet

Comments are closed