Κατερίνα Διδασκάλου: Η ανακοίνωση για την κατάσταση της υγείας της

Τα νεότερα μετά τις ακυρώσεις των παραστάσεων

Η Κατερίνα Διδασκάλου πριν από λίγες ημέρες νοσηλεύτηκε με υποψίες ότι πρόκειται για κορoνοϊό και ως εκ τούτου οι προγραμματισμένες παραστάσεις της με το έργο «Η πόρνη από πάνω», ακυρώθηκαν. Τα νεότερα για την κατάσταση της, ήρθαν μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Η Κατερίνα Διδασκάλου, μετά την πνευμονία που την ταλαιπώρησε τις τελευταίες δύο εβδομάδες πηγαίνει βήμα βήμα προς την ανάρρωσή της. Με βελτιωμένη την υγεία της μετά την κατάλληλη θεραπευτική αγωγή, η Κατερίνα από 1 Σεπτεμβρίου βγαίνει από την απομόνωση και επανέρχεται σταδιακά στην καθημερινότητα και στις υποχρεώσεις της. Η διαφύλαξη της υγείας της ίδιας, των συνεργατών της και του κοινού, δεδομένης σε εποχή πανδημίας της ισχυρής κλινικής υποψίας για COVID και άλλων μεταδοτικών παραγόντων, ήταν το μοναδικό μέλημα που οδήγησε στην επιβεβλημένη ακύρωση των παραστάσεων στη Β. Ελλάδα.

Η ίδια εν τέλη ανακοίνωσε λίγες μέρες αργότερα πως όντως περνάει Covid και αυτό την αναγκάζει να αναβάλει τις υπόλοιπες προγραμματισμένες παραστάσεις του μονολόγου «Η πόρνη από πάνω». «Τελικά περνάω Covid. Ήθελα να το μάθετε εσείς πρώτοι. Μην ανησυχείτε, το περνάω σχετικά ελαφρά, αλλά με υψηλό πυρετό», ανέφερε η ίδια. «Σας ευχαριστώ για την κατανόηση και τα όμορφα λόγια σας. Καλή αντάμωση, θα τα πούμε πολύ σύντομα από κοντά», συμπλήρωσε η Κατερίνα Διδασκάλου στην ανάρτησή της στο Instagram και πρόσθεσε την επίσημη ανακοίνωση για την αναβολή.

Η επίσημη ανακοίνωση

Βρισκόμαστε στη δυσάρεστη θέση να σας ανακοινώσουμε την αναβολή των υπόλοιπων παραστάσεων της περιοδείας της παράστασης «Η πόρνη από πάνω» μέχρι και τις 2/9/2021 λόγω του ότι η κυρία Κατερίνα Διδασκάλου κρίθηκε κλινικά ασθενούσα με πνευμονία Covid παρά το ότι τρία μοριακά τεστ βγήκαν αρνητικά! Θεωρήθηκε απαραίτητη ενέργεια για την προστασία του κοινού και φυσικά της ίδιας. Σας ευχαριστούμε πολύ για την αγάπη και την κατανόηση σε αυτούς τους χαλεπούς καιρούς.

Ακολουθήστε το YourTipster.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τα νεότερα του lifestyle κόσμου.

YOURTIPSTER TEAM
YOURTIPSTER TEAM

Το YourTipster δίνει τα tips που πρέπει να γνωρίζεις για προϊόντα, τάσεις και μέρη. Εδώ θα διαβάσεις όλα εκείνα τα tips για την καθημερινότητά σου, την ομορφιά, το προσωπικό σου style και όσα συμβαίνουν στην επικαιρότητα.

No Comments Yet

Comments are closed