Η Kate Moss κατέθεσε στη δίκη Depp-Heard: Όσα δήλωσε το διάσημο μοντέλο

«Ποτέ δεν με έσπρωξε, δεν με κλότσησε ή με πέταξε κάτω από καμιά σκάλα»

Εμφανιζόμενη στο δικαστήριο ως μάρτυρας υπεράσπισης του Johnny Depp στη δικαστική διαμάχη που έχει με την πρώην σύζυγό του, Amber Heard, η Kate Moss απάντησε ενόρκως σχετικά με τους ισχυρισμούς οτι ο ηθοποιός είχε ασκήσει βία επάνω της όταν είχαν σχέση. Στην κατάθεσή της, το γνωστό μοντέλο αρνήθηκε τους ισχυρισμούς που είχαν γίνει από την πλευρά της Heard, δίνοντας ένα ακόμα πλεονέκτημα στον Depp.

Καθώς η δίκη για συκοφαντική δυσφήμιση ανάμεσα στο πρώην ζευγάρι φτάνει προς το τέλος της και οι δικηγόροι του θέλουν να πλήξουν την αξιοπιστία της απέναντι πλευράς, πριν λίγες μέρες κατατέθηκε οτι ο Depp είχε σπρώξει από τις σκάλες την Kate Moss, με την οποία διατηρούσε δεσμό τη δεκαετία του ’90. Η νομική ομάδα του Johnny Depp ωστόσο παρουσίασε τη μαρτυρία του Βρετανού μοντέλου στην οποία αντικρούει αυτόν τον ισχυρισμό.

Στη σύντομη κατάθεση της Moss σε μια βιντεοκλήση, είπε στους ενόρκους που συνεδρίαζαν ότι θυμόταν πως γλίστρησε από τις σκάλες σε ένα θέρετρο στη Τζαμάικα κατά τη διάρκεια της σχέσης τους, η οποία διήρκεσε από το 1994 έως το 1998. «Υπήρχε μια καταιγίδα και καθώς έφευγα από το δωμάτιο γλίστρησα στις σκάλες και χτύπησα τη μέση μου”, είπε το supermodel. «Γύρισε τρέχοντας για να με βοηθήσει και με πήγε στο δωμάτιό μου και μου έφερε ιατρική βοήθεια». Στη συνέχεια μάλιστα τόνισε οτι “Ποτέ δεν με έσπρωξε, δεν με κλότσησε ή δεν με πέταξε κάτω από καμιά σκάλα».

Από την άλλη, η ομάδα της Heard αντιμετώπισε τον Depp με μια σειρά από μηνύματα στα οποία φαινόταν να χρησιμοποιεί χυδαία γλώσσα σε σχέση με τις γυναίκες, γράφοντας το 2016 ότι η Amber Heard «παρακαλούσε για πλήρη παγκόσμια ταπείνωση». Ο Depp είπε ότι αυτό το μήνυμα του φέρνει μεγάλη έκπληξή και πιθανόν είναι ψευδές. “Το διαβάσατε σωστά, αλλά δεν το έγραψα”, είπε ο ηθοποιός, αποκαλώντας αργότερα τα κείμενα «γκροτέσκα». «Ίσως κάποιος άλλος είχε το τηλέφωνό μου» κατέθεσε.

Ακολουθήστε το YourTipster.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τα νεότερα του lifestyle κόσμου

ΑΝΔΡΕΑΣ ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ
ΑΝΔΡΕΑΣ ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ

Editor

Δημοσιογράφος που, αν και στην πραγματικότητα ζει στην Ελλάδα, του αρέσει να ταξιδεύει στον κόσμο. Τόσο κυριολεκτικά όσο και μέσα από σειρές, ταινίες αλλά και τη μόδα.

No Comments Yet

Comments are closed