Γιάννης Μπουρούσης: «Είμαστε σε εμπόλεμη ζώνη»

Στο πλευρό των συμπατριωτών του στην Καρδίτσα: «Είμαστε σε μία εμπόλεμη ζώνη και πρέπει να βοηθηθούν οι άνθρωποι»

Ο μπασκετμπολίστας Γιάννης Μπουρούσης, βρίσκεται στη Θεσσαλία, κοντά στους συμπατριώτες του ενώ και συμμετείχε στις διασώσεις με τη Ζ-ΜΑΚ. Ο Καρδιτσιώτης αθλητής μίλησε στην εκπομπή «Αταίριαστους» για την κατάσταση στην περιοχή και ειδικά στον Παλαμά Καρδίτσας από όπου κατάγεται.

Αναφέρει μάλιστα χαρακτηριστικά: «Πρώτα από όλα πρέπει να πούμε ένα μεγάλο ευχαριστώ στους εθελοντές. Αυτό αντίκρισα και αυτό είδα γιατί έκαναν υπεράνθρωπες προσπάθειες να βοηθήσουν τον κόσμο μέσα στα νερά. Υπάρχει μια τεράστια καταστροφή όχι μόνο στην Καρδίτσα, Λάρισα, Μουζάκι, Βόλος. Είμαστε σε μία εμπόλεμη ζώνη και πρέπει να βοηθηθούν οι άνθρωποι. Το έχω κάνει πολλές φορές, σαν Γιάννης σε αντίξοες συνθήκες να βοηθώ. Το θέμα είναι πώς θα ξανασταθούν αυτοί οι άνθρωποι στα πόδια τους. Γίνεται ένας χαμός». Δες περισσότερα στο παρακάτω απόσπασμα:


Ακολουθήστε το YourTipster.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τα νεότερα του lifestyle κόσμου.

YOURTIPSTER TEAM
YOURTIPSTER TEAM

Το YourTipster δίνει τα tips που πρέπει να γνωρίζεις για προϊόντα, τάσεις και μέρη. Εδώ θα διαβάσεις όλα εκείνα τα tips για την καθημερινότητά σου, την ομορφιά, το προσωπικό σου style και όσα συμβαίνουν στην επικαιρότητα.

No Comments Yet

Comments are closed