Εύβοια: 4ος νεκρός από τις φονικές πλημμύρες

Τα νέα στοιχεία για την τραγωδία. Επιβεβαιώθηκαν οι πληροφορίες

O δήμαρχος Διρφύων Μεσσαπίων, Γιώργος Ψαθάς, επιβεβαίωσε αρχικά ότι στο χωριό Πολιτικά, από τις πλημμύρες που σημειώθηκαν στην περιοχή έχουν χάσει τη ζωή τους τρία άτομα, δύο ηλικιωμένοι 85 και 86 ετών και ένα βρέφος 8 μηνών.

Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι η οικογένεια του άτυχου βρέφους έκανε διακοπές στα Πολιτικά και έμενε σε ισόγειο διαμέρισμα. Το μπουρίνι εγκλώβισε την οικογένεια τα ξημερώματα στο διαμέρισμα της το οποίο πλημμύρισε και το μωρό έχασε τη ζωή του.

Λίγο μετά το μεσημέρι, ο αντιδήμαρχος Χαλκίδας Βασίλης Γουρνής επιβεβαίωσε μιλώντας στο ΘΕΜΑ 104,6 ότι υπάρχει και τέταρτος νεκρός, ένας 75χρονος στο Μπούρτζι. Ο άτυχος άνδρας προσπάθησε να απομακρυνθεί από την περιοχή και παρασύρθηκε από τα ορμητικά νερά.

 

 

Μπες εδώ και βάλε αστεράκι στο YourTipster για να μαθαίνεις τα πάντα πριν απ’ όλους

YOURTIPSTER TEAM
YOURTIPSTER TEAM

Το YourTipster δίνει τα tips που πρέπει να γνωρίζεις για προϊόντα, τάσεις και μέρη. Εδώ θα διαβάσεις όλα εκείνα τα tips για την καθημερινότητά σου, την ομορφιά, το προσωπικό σου style και όσα συμβαίνουν στην επικαιρότητα.

No Comments Yet

Comments are closed