Επίθεση με βιτριόλι: Βρέθηκαν μάρτυρες υπεράσπισης της κατηγορουμένης

Η αδιαθεσία και η άρνησή της να μεταφερθεί στο νοσοκομείο

Εξελίξεις υπάρχουν στην υπόθεση της επίθεσης με βιτριόλι από την πλευρά της κατηγορούμενης. Η δράστρια έκανε πίσω και τελικά δεν παρέστη στο δικαστήριο, σε αντίθεση με την Ιωάννα, η οποία συγκλόνισε με τη δύναμη που είχε να παραστεί στην πολυαναμενόμενη δίκη.

Όπως μετέδωσε το Star η κατηγορούμενη βρίσκεται απομονωμένη στις φυλακές και ο μόνος άνθρωπος με τον οποίο μιλάει είναι ο συνήγορός της. Η ίδια σύμφωνα πάντα με την ίδια πηγή, ένιωσε αδιαθεσία, με αποτέλεσμα να κριθεί αναγκαία η μεταφορά της στο νοσοκομείο από τις φυλακές Κορυδαλλού. Ωστόσο, εκείνη αρνήθηκε και παρέμεινε στο κελί της.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η δράστρια βρήκε μάρτυρες υπεράσπισης. Πρόκειται για τρία άτομα από το εργασιακό και φιλικό περιβάλλον που θα αναφερθούν στον χαρακτήρα της, τις σπουδές της, την οικογενειακή της κατάσταση και την εργασία της.

 

Ακολουθήστε το YourTipster.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τα νεότερα του lifestyle κόσμου.

YOURTIPSTER TEAM
YOURTIPSTER TEAM

Το YourTipster δίνει τα tips που πρέπει να γνωρίζεις για προϊόντα, τάσεις και μέρη. Εδώ θα διαβάσεις όλα εκείνα τα tips για την καθημερινότητά σου, την ομορφιά, το προσωπικό σου style και όσα συμβαίνουν στην επικαιρότητα.

No Comments Yet

Comments are closed