Επίθεση με βιτριόλι: Για 4η ημέρα στα δικαστήρια η Ιωάννα

Ενδέχεται και η απολογία της κατηγορούμενης

Η δίκη για την επίθεση με το βιτριόλι που συγκλόνισε το πανελλήνιο συνεχίζεται σήμερα, Πέμπτη, με την κατάθεση της κατηγορούμενης να πλησιάζει.

Η οικογένεια και οι φίλοι της Ιωάννας αναμένουν να μάθουν τι πυροδότησε τελικά το μένος της 36χρονης.

Μάλιστα, αναμένεται να κληθούν οι δύο μάρτυρες -κλειδιά μετά το αίτημα των δικηγόρων της Ιωάννας. Η πολιτική αγωγή ζήτησε την κλήση δύο μαρτύρων που, πριν και αμέσως μετά την επίθεση, δέχτηκαν αλλεπάλληλα τηλεφωνήματα από την κατηγορούμενη. Πρόκειται για μία γυναίκα, η οποία σύμφωνα με τη δικηγόρο της , δεν απάντησε ποτέ στις κλήσεις της Έφης και για έναν άντρα που φέρεται να έχει παραδεχτεί πως γνώριζε τα σχέδια της. Στο μεταξύ, η δίκη θα συνεχιστεί αύριο με τις καταθέσεις του ψυχιάτρου που παρακολουθεί την Ιωάννα και μίας συναδέλφου της.

Για ακόμη μια μέρα η Ιωάννα προσήλθε στο δικαστήριο, συνοδευόμενη από τον δικηγόρο της Νίκο Αλεξανδρή.

Σήμερα εκτιμάται, ότι σήμερα θα ολοκληρωθούν οι καταθέσεις των μαρτύρων και θα ξεκινήσει η διαδικασία των αναγνωστέων εγγράφων. Στο συγκεκριμένο στάδιο θα φανούν και το σύνολο των μηνυμάτων που έχει ανταλλάξει η κατηγορούμενη καθώς και το σύνολου του βιντεοληπτικού υλικού που υπάρχει διαθέσιμο.

Έτσι, το δικαστήριο προχωράει με ταχείς ρυθμούς και αν ολοκληρωθεί σήμερα η διαδικασία θα προχωρήσουμε στο τελικό στάδιο της απολογίας της κατηγορούμενης.

 

 

Ακολουθήστε το YourTipster.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τα νεότερα του lifestyle κόσμου.

YOURTIPSTER TEAM
YOURTIPSTER TEAM

Το YourTipster δίνει τα tips που πρέπει να γνωρίζεις για προϊόντα, τάσεις και μέρη. Εδώ θα διαβάσεις όλα εκείνα τα tips για την καθημερινότητά σου, την ομορφιά, το προσωπικό σου style και όσα συμβαίνουν στην επικαιρότητα.

No Comments Yet

Comments are closed