Επίθεση με βιτριόλι- Οι δηλώσεις της Ιωάννας: «Απέδειξε πόσο ψυχρή και πόσο δειλή είναι»

Μόλις βγήκε από τις δικαστικές αίθουσες καθώς διακόπηκε η δίκη

Φορώντας καπέλο, γάντια και ειδική μάσκα σε όλο της το πρόσωπο, η Ιωάννα κατέφτασε στο δικαστήριο συνοδευόμενη από τον δικηγόρο της. Στο πλευρό της Ιωάννας βρίσκεται η οικογένειά της.

Η ίδια επέμενε να βρεθεί στο δικαστήριο για να πάρει τις απαντήσεις της, παρά το γεγονός ότι οι γιατροί της συνέστησαν να μην το κάνει. Η κατηγορούμενη δεν θα παρουσιαστεί στο δικαστήριο.

Την προσέγγισε ο δικηγόρος της κατηγορούμενης: Κατά τη διάρκεια της άφιξης της Ιωάννας, ο δικηγόρος της κατηγορούμενης, Σάκης Κεχαγιόγλου, την πλησίασε και της εξέφρασε τη συμπόνια του. Στη συνέχεια της εξήγησε ότι απλά θα κάνει τη δουλειά του κατά τη διάρκεια της ακροαματικής διαδικασίας.

Η Ιωάννα είναι στη δικαστική αίθουσα μαζί με τη μητέρα της και μία φίλη της και αναμένουν να ξεκινήσει η δίκη.

Ο κόσμος χειροκροτούσε και της φώναξε μπράβο, αναγνωρίζοντας τη ψυχική δύναμη που κρύβει μέσα της η Ιωάννα.

Μέχρι τις αρχές του νέου έτους θα πρέπει να έχει ολοκληρωθεί η δίκη, προτού συμπληρωθεί το 18μηνο της κατηγορούμενης στη φυλακή.

Αλλαγή κατηγορίας ζήτησε ο δικηγόρος της κατηγορούμενης: Η δίκη πρόκειται να διαρκέσει πολλές ημέρες και το δικαστήριο θέλει να ασχοληθεί αποκλειστικά με αυτή την υπόθεση.

Το γεγονός ότι η κατηγορούμενη δεν παρευρέθηκε δεν έπαιξε κάποιο ρόλο στην πρόταση του εισαγγελέα.

Από την πλευρά της κατηγορούμενης δεν υπάρχει κανένας από την οικογένειά της.

Ο Σάκης Κεχαγιόγλου, δικηγόρος της κατηγορούμενης, ζήτησε να μετατραπεί η κατηγορία σε βαριά σκοπούμενη βλάβη από απόπειρα αυτοκτονίας από πρόθεση και σε ήρεμη ψυχική κατάσταση, η οποία της έχει αποδοθεί.

Δείτε όσα δήλωσε ο Σάκης Κεχαγιόγλου στις κάμερες για την πολύκροτη υπόθεση: «Ζήτησα να μιλήσω στην Ιωάννα για να της εκφράσω την συμπαράστασή μου», δήλωσε ο κ. Κεχαγιόγλου.

Η Ιωάννα του απάντησε ότι αντιλαμβάνεται και δέχεται όσα της είπε και ξεχωρίζει την ανθρώπινη διάσταση του θέματος από την ιδιότητά του ως υπερασπιστή.

Διεκόπη η δίκη της Ιωάννας – «Απέδειξε πόσο ψυχρή και πόσο δειλή είναι: Τελικά, η δίκη της Ιωάννας διεκόπη και ο δικηγόρος της, Απόστολος Λύτρας, μίλησε στους δημοσιογράφους.

Ο κ. Λύτρας είπε ότι η κατηγορούμενη έδειξε για άλλη μία φορά πόσο ψυχρή είναι.

Στη συνέχεια, τον λόγο πήγε η Ιωάννα και είπε: «Για ακόμη μία φορά αυτή που προσπάθησε να με σκοτώσει απέδειξε πόσο ψυχρή και πόσο δειλή είναι», είπε.

 

 

 

Ακολουθήστε το YourTipster.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τα νεότερα του lifestyle κόσμου.

YOURTIPSTER TEAM
YOURTIPSTER TEAM

Το YourTipster δίνει τα tips που πρέπει να γνωρίζεις για προϊόντα, τάσεις και μέρη. Εδώ θα διαβάσεις όλα εκείνα τα tips για την καθημερινότητά σου, την ομορφιά, το προσωπικό σου style και όσα συμβαίνουν στην επικαιρότητα.

No Comments Yet

Comments are closed