Έντονη ενόχληση από τον συνήγορο της Πισπιρίγκου για τις αποκαλύψεις του MEGA για όσα έψαχνε εκείνη στο internet

Αμφισβήτησε τις πηγές και δέχτηκε επίθεση γιατί από δικό του λάθος φαίνεται να μην έχει λάβει τα νέα αποκαλυπτικά στοιχεία της βαθιάς έρευνας

Ο δικηγόρος Όθων Παπαδόπουλος μίλησε στο κεντρικό δελτίο του MEGA για τις επίμαχες αναζητήσεις της 33χρονης κατηγορουμένης λίγες μέρες πριν τον θάνατο της Τζωρτζίνας.

Ο κ. Παπαδόπουλος είπε πως για τις αναζητήσεις της εντολέως του ενημερώθηκε από το δελτίο του MEGA καθώς εκείνος το έγγραφο που έχει λάβει από τις αρμόδιες Αρχές αναφέρει πως η 33χρονη έχει επισκεφτεί σελίδα ιατροφαρμακευτικού περιεχομένου, μέσα στο οποίο υπάρχει μεταξύ πολλών αναισθητικών φαρμάκων  και ο όρος κεταμίνης και μονάχα οι ευεργετικές της ιδιότητες.

«Το μείζον θέμα είναι η τήρηση της κείμενης νομοθεσίας και η τήρηση της μυστικότητας της διαδικασίας της ανάκρισης  η οποία προβλέπει σε δύο άξονες. Ο πρώτος είναι η προστασία των στοιχείων που συλλέγονται κατά τη διάρκεια της ανάκρισης και ο δεύτερος είναι η προστασία από τυχόν προσβολή  της προσωπικότητας του κατηγορουμένου και του τεκμηρίου της αθωότητας» τόνισε ο δικηγόρος.

Την ίδια στιγμή επισήμανε πως η αναζήτηση του όρου κεταμίνη από την 33χρονη κατηγορούμενη έγινε για πρώτη φορά στις 30 Μαρτίου 2022 όταν και αποκαλύφθηκε η ουσία από τα μέσα ενημέρωσης.

Στη δική του τοποθέτηση, ο αστυνομικός συντάκτης, Βασίλης Λαμπρόπουλος απαντώντας στις αιχμές του δικηγόρου περί ανακρίβειας του ρεπορτάζ, επισήμανε πως θα έπρεπε μαζί με το έγγραφο με τις αναζητήσεις να ζητήσει να του δοθεί και το παράρτημα – CD που φαίνονται αναλυτικά οι ηλεκτρονικές αναζητήσεις της κατηγορουμένης.

Ο κ. Παπαδόπουλος απάντησε αναφέροντας πως το ψηφιακό υλικό είχε ζητηθεί ωστόσο λόγω τεχνικών προβλημάτων δεν μπόρεσε να αναπαραχθεί. 

Δες όσα έγιναν στο δελτίο ειδήσεων του MEGA:


 


 


 

Ακολουθήστε το YourTipster.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τα νεότερα του lifestyle κόσμου.

YOURTIPSTER TEAM
YOURTIPSTER TEAM

Το YourTipster δίνει τα tips που πρέπει να γνωρίζεις για προϊόντα, τάσεις και μέρη. Εδώ θα διαβάσεις όλα εκείνα τα tips για την καθημερινότητά σου, την ομορφιά, το προσωπικό σου style και όσα συμβαίνουν στην επικαιρότητα.

No Comments Yet

Comments are closed