Έξαλλος Κούγιας κατά δημοσιογράφου της Ζήνας Κουτσελίνη: «Πες στην κυρία που καταστρέφει ανθρώπους…»

«Θα κλείσουν τα σπίτια σας από τις αγωγές! Θα βρείτε τον μπελά σας πολύ άσχημα. Δεν θα με ξαναδιακόψεις…»

Δηλώσεις έκανε ο Αλέξης Κούγιας μετά την αναβολή της δίκης της Ρούλας Πισπιρίγκου για τις 11 Ιανουαρίου, με το συνήγορο να επιτίθεται λεκτικά σε δημοσιογράφο και μάλιστα απεσταλμένο από την εκπομπή της Ζήνας Κουτσελίνη.

Ο Αλέξης Κούγιας έκανε αναφορά στον πρώην σύζυγο της κατηγορουμένης, Μάνο Δασκαλάκη, και αποκάλυψε ότι αφαιρεί τις φωτογραφίες των παιδιών του από τον τάφο, κάτι που χαρακτήρισε ως ποινικό αδίκημα. Την ώρα που μιλούσε η δημοσιογράφος Κατερίνα Σουλιώτη, από την εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», τον διέκοψε για να υποβάλει ερώτηση με αποτέλεσμα την έκρηξή του με χαρακτηρισμούς προς τη  ρεπόρτερ: «Μην ξαναδιακόψεις ποτέ, εσύ ειδικά από την εκπομπή που προέρχεσαι. Στα παλιά μου τα παπούτσια! Πες στην κυρία που σου δίνει ψωμί και καταστρέφει ανθρώπους, κι εσύ κι αυτή θα λογοδοτήσετε στη Δικαιοσύνη. Θα βρείτε τον μπελά σας πολύ άσχημα. Θα κλείσουν τα σπίτια σας από τις αγωγές. Δεν θα ξαναδιακόψεις. Παραπλάνησαν τη γυναίκα και της έβαζαν δίπλα της δικηγόρους. Δεν είστε εκπομπή εσείς, γραφείο ευρέσεως δικηγόρων είστε! Με τον Κούγια δεν περνάνε αυτά!». Δες περισσότερα στο παρακάτω απόσπασμα:


Ακολουθήστε το YourTipster.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τα νεότερα του lifestyle κόσμου.

YOURTIPSTER TEAM
YOURTIPSTER TEAM

Το YourTipster δίνει τα tips που πρέπει να γνωρίζεις για προϊόντα, τάσεις και μέρη. Εδώ θα διαβάσεις όλα εκείνα τα tips για την καθημερινότητά σου, την ομορφιά, το προσωπικό σου style και όσα συμβαίνουν στην επικαιρότητα.

No Comments Yet

Comments are closed