«Είμαι βέβαιος για…» -Ξεσπά ο πατήρ Αντώνιος μετά την εισήγηση του εισαγγελέα

Το ξέσπασμα του πατέρα Αντώνη μετά την παραπομπή του για κακουργηματικές πράξεις

Η εκπομπή «Ακόμα δεν είδες τίποτα!» επικοινώνησε με τον πατήρ Αντώνιο και ξέσπασε μετά την εισήγηση του εισαγγελέα να παραπεμφθεί σε δίκη για κακουργηματικές πράξεις.
Την παραπομπή του ιδρυτή της «Κιβωτού του Κόσμου» σε δίκη για τα αδικήματα της κατάχρησης ανηλίκων ζήτησε ο εισαγγελέας.

Ο εισαγγελικός λειτουργός αξιολογώντας τα αποδεικτικά στοιχεία της δικογραφίας εισηγήθηκε την παραπομπή του πατέρα Αντωνίου σε δίκη για τα αδικήματα της κατάχρησης ανηλίκου με παθόντα που δεν είχε συμπληρώσει τα 14 έτη, αλλά και με παθόντα που είχε συμπληρώσει τα 14 έτη.

Κατά τον εισαγγελέα, έχουν προκύψει από τη διαδικασία της ανάκρισης επαρκείς ενδείξεις ενοχής του κατηγορουμένου ώστε να παραπεμφθεί στο ακροατήριο του Μεικτού Ορκωτού Δικαστηρίου Αθηνών, με βάση τις καταγγελίες δύο ανηλίκων – φιλοξενουμένων σε δομές της «Κιβωτού του Κόσμου».

Ο πατήρ Αντώνιος σχολίασε μέσω της εκπομπής του Κώστα Τσουρού σχετικά με την εισήγηση του εισαγγελέα: «Υποστηρίζω και αποδεικνύω πως πρόκειται για μια μείζονα σκευωρία. Θα φανούν όλα στην πορεία και θα εκπλαγείτε. Θα κάνουμε υπόμνημα στο συμβούλιο αντικρούοντας την πρόταση. Είμαι βέβαιος για την αθωότητά μου και περιμένω το δικαστήριο για να φανεί η σκευωρία. Η πρεσβυτέρα και τα παιδιά μου είναι κοντά μου και είμαστε δεμένοι. Όσοι με γνωρίζουν ξέρουν ότι είμαι αθώος».


Περισσότερες εξελίξεις, υποθέσεις επεισοδίων, spoilers, φωτογραφικό υλικό και όσα θέλεις να ξέρεις για τις ελληνικές σειρές βρίσκονται στο youtube κανάλι GREEK TV σειρές και spoilers.

Ακολουθήστε το YourTipster.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τα νεότερα του lifestyle κόσμου.

YOURTIPSTER TEAM
YOURTIPSTER TEAM

Το YourTipster δίνει τα tips που πρέπει να γνωρίζεις για προϊόντα, τάσεις και μέρη. Εδώ θα διαβάσεις όλα εκείνα τα tips για την καθημερινότητά σου, την ομορφιά, το προσωπικό σου style και όσα συμβαίνουν στην επικαιρότητα.

No Comments Yet

Comments are closed