Εικόνες που σοκάρουν: Σκυλιά τρέφονται από νεκρά ζώα σε γειτονιές της Θεσσαλίας

Μια υγειονομική «βόμβα» για τις περιοχές του θεσσαλικού κάμπου, καθώς τα σκυλιά μπορεί να έρθουν σε επαφή με ανθρώπους και να τους μεταδώσουν επικίνδυνες ασθένειες

Την ώρα που οι κάτοικοι της Θεσσαλίας μετρούν τις πληγές του από το πέρασμα της κακοκαιρίας Daniel, και προσπαθούν να σώσουν ότι γίνεται από τις περιουσίες τους, οι εικόνες που έρχονται στο φως της δημοσιότητας σοκάρουν και προκαλούν θλίψη ως προς την πραγματική έκταση της καταστροφής.

Ένα σκληρό βίντεο κάνει τον γύρο του διαδικτύου όπου απεικονίζει σκύλο να τρώει ένα νεκρό πρόβατο προκειμένου να επιβιώσει. Στο σχετικό βίντεο ακούγονται και κοράκια, που είναι έτοιμα να φάνε τα εναπομείναντα κομμάτια των πνιγμένων ζώων.

Όπως αναφέρουν οι ειδικοί, κάτι τέτοιο είναι μια «υγειονομική βόμβα» για τις περιοχές του θεσσαλικού κάμπου, καθώς τα σκυλιά, τα οποία έχουν φάει άλλα ζώα σε σήψη, μπορεί να έρθουν σε επαφή με ανθρώπους και να τους μεταδώσουν επικίνδυνες ασθένειες. Δες περισσότερα στο παρακάτω απόσπασμα:Ακολουθήστε το YourTipster.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τα νεότερα του lifestyle κόσμου.

YOURTIPSTER TEAM
YOURTIPSTER TEAM

Το YourTipster δίνει τα tips που πρέπει να γνωρίζεις για προϊόντα, τάσεις και μέρη. Εδώ θα διαβάσεις όλα εκείνα τα tips για την καθημερινότητά σου, την ομορφιά, το προσωπικό σου style και όσα συμβαίνουν στην επικαιρότητα.

No Comments Yet

Comments are closed