Δημήτρης Λιγνάδης: Το μοναδικό αντικείμενο που έχει μαζί του στο κρατητήριο

Πρόκειται για ένα βιβλίο που μιλά για ερωτικά τρίγωνα και σαδισμό

Στον έβδομο όροφο της ΓΑΔΑ κρατείται από το Σάββατο το απόγευμα ο ηθοποιός και σκηνοθέτης Δημήτρης Λιγνάδης με κατηγορίες που τον βαραίνουν και αφορούν υποθέσεις σεξουαλικής κακοποίησης και παρενόχλησης.

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως ο Λιγνάδης είναι συνεργάσιμος με τις Αρχές, παρά την ψυχολογική του κατάσταση και την επικείμενη δίκη και ποινή που θα υποστεί. Η μοναδική επικοινωνία του ηθοποιού ήταν με τον δικηγόρο του. Τι έχει, όμως, μαζί του;

Σύμφωνα με τις πληροφορίες από την εκπομπή «Το Πρωινό», ο καλλιτέχνης έχει μαζί του στο κελί ένα βιβλίο με ιδιαίτερη σημασιολογία για ορισμένους. Πρόκειται για το βιβλίο «Ο Μάγος» του John Fowles, στο οποίο η πλοκή θυμίζει πολύ την υπόθεση του Λιγνάδη και φαίνεται να «ταυτίζεται». Το βιβλίο ακολουθεί έναν καθηγητή από το Λονδίνο, ο οποίος ζητά μετάθεση σε ελληνικό νησί και πιο συγκεκριμένα ένα σχολείο με «πλουσιόπαιδα». Εκεί έρχεται σε επαφή με δύο κορίτσια και με έναν συγκεκριμένο μαθητή όπου το αποτέλεσμα είναι να αναπτυχθούν ερωτικά τρίγωνα με φόντο τον σαδισμό αλλά και αυτοκτονίες.

Ακολουθήστε το YourTipster.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τα νεότερα του lifestyle κόσμου.

YOURTIPSTER TEAM
YOURTIPSTER TEAM

Το YourTipster δίνει τα tips που πρέπει να γνωρίζεις για προϊόντα, τάσεις και μέρη. Εδώ θα διαβάσεις όλα εκείνα τα tips για την καθημερινότητά σου, την ομορφιά, το προσωπικό σου style και όσα συμβαίνουν στην επικαιρότητα.

No Comments Yet

Comments are closed