Δημήτρης Λιγνάδης: Η μήνυση του 1984 για αποπλάνηση ανηλίκου

Οι ομοιότητες με τις σημερινές κατηγορίες: «Ακολουθείται μία μεθοδολογία, είναι η προσέγγιση, η παραπλάνηση, η αποπλάνηση»

Τα νέα στοιχεία για την υπόθεση συνεχίζονται. Αυτή τη φορά, νέο στοιχείο είναι μια παλαιότερη μήνυση κατά του Δημήτρη Λιγνάδη, που είχε κατατεθεί πριν από 37 χρόνια. Είχε κατηγορηθεί το 1984 για αποπλάνηση ανήλικου αγοριού.

Ο δικηγόρος των δύο μηνυτών του Δημήτρη Λιγνάδη, Ιωάννης Βλάχος, μίλησε στην Τατιάνα Στεφανίδου και το T-Live: «Αποδεικνύεται από αυτό το υλικό που ήρθε δημοσιογραφικά στο φως της δημοσιότητας ότι καρμπόν δεν ήταν οι μηνύσεις, αλλά η μέθοδος προσέγγισης, η οποία σε σειρά πολλών ετών είναι σχεδόν πανομοιότυπη. Δηλαδή ακολουθείται μία μεθοδολογία, είναι η προσέγγιση, η παραπλάνηση, η αποπλάνηση. Η προσέγγιση, ειδικά στα θύματα, που γινόταν σε δημόσιο χώρο, όπως στις περιπτώσεις που εκπροσωπώ εγώ ο ίδιος ήταν δημόσια, μετά ακολουθούσε η παραπλανητική υπόσχεση και μετά η αποπλάνηση που ήταν η ολοκλήρωση της πρόθεσης. Αποδείχτηκε λοιπόν ότι οι δικαστές γνώριζαν και πολύ ορθώς αποφάσισαν». Δες περισσότερα στο παρακάτω video:

 

Ακολουθήστε το YourTipster.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τα νεότερα του lifestyle κόσμου.

YOURTIPSTER TEAM
YOURTIPSTER TEAM

Το YourTipster δίνει τα tips που πρέπει να γνωρίζεις για προϊόντα, τάσεις και μέρη. Εδώ θα διαβάσεις όλα εκείνα τα tips για την καθημερινότητά σου, την ομορφιά, το προσωπικό σου style και όσα συμβαίνουν στην επικαιρότητα.

No Comments Yet

Comments are closed