Δήμητρα Kατσαφάδου: «Έπαθα κρίση πανικού όταν έμαθα ότι εισέβαλαν στο μαγαζί μου»

Ζημιά ύψους 25.000€ και νέο βίντεο ντοκουμέντο

Ώρες αγωνίας πέρασε η Δήμητρα Κατσαφάδου όταν ενημερώθηκε ότι άγνωστοι εισέβαλλαν στο κατάστημα της στο Περιστέρι.

Η εισβολή των ληστών έγινε στις 4 τα ξημερώματα και η ζημία που σημειώθηκε στο κατάστημα της Δήμητρας Κατσαφάδου υπολογίζεται για πάνω από 25.000 ευρώ. Η ίδια Κατσαφάδου μίλησε στο okmag.gr και αποκάλυψε πως όλο αυτό ήταν στενάχωρο και η ίδια έπαθε κρίση πανικού μόλις το έμαθε, παρά τα stories που ανέβασε και φάνηκε να έχει διατηρήσει τόσο την ψυχαραιμία όσο και το χιούμορ της.

Πείτε μας λίγο τι συνέβη στο μαγαζί σας στο Περιστέρι

«Ήταν στενάχωρο όλο αυτό που έγινε. Έχει έρθει στο κατάστημά μας η σήμανση και βρισκόμαστε κοντά στα αποτυπώματα των δραστών. Υπήρχαν κάμερες παντού και υπάρχουν τα video που δώσαμε στην αστυνομία. Η εισβολή έγινε στις 4 τα ξημερώματα. Πέταξαν μια κοτρώνα – γιατί κοτρώνα ήταν και όχι πέτρα- στη τζαμαρία, η οποία έσπασε ακαριαία. Παντού γέμισε γυαλιά. Εκείνοι μπήκαν μέσα και κατευθύνθηκαν αμέσως στα ψυγεία του καταστήματος, όπου βρίσκονται οι κρέμες μας. Μέσα σε πέντε λεπτά “σάρωσαν” τα ψυγεία και πήραν τα πιο ακριβά μας προίόντα. Αυτό που μου έκανε μεγαλύτερη εντύπωση είναι ότι σήκωσαν προϊόντα από δυο ψυγεία και τα μετέφεραν έξω με δυσκολία καθώς ήταν πολύ βαριά.

Πόσο υπολογίζεται ότι είναι η ζημιά που έγινε;

Μας πήραν 510 συσκευασίες από τις καλύτερες κρέμες και τους πιο ακριβούς κωδικούς μας. Υπολογίζω ότι το κόστος της ζημιάς είναι περίπου 25.000 ευρώ συν το κόστος της τζαμαρίας που έγινε θρύψαλα και έπρεπε να αντικατασταθεί άμεσα. Το θέμα όμως δεν είναι μόνο οι υλικές ζημιές. Η HR μας μένει στο περιστέρι και ήταν η πρώτη που ενημερώθηκε για το περιστατικό και ενημέρωσε κι εμένα. Αναστατωθήκαμε πολύ. Αναστατώθηκε η οικογένεια της La Vie En Rose και εγώ έπαθα κρίση πανικού μόλις μου είπαν ότι εισέβαλλαν άγνωστοι στο μαγαζί μας. Ήταν καθαρό πλιάτσικο αυτό που έγινε. Είναι αυτό που λένε και στο χωριό μου «μαγάρα». Μπαίνει κάποιος στον χώρο σου και τον μαγαρίζει, είναι άσχημο ενεργειακά, Και επειδή εκεί είναι κορίτσια που εργάζονται πάντα ελλοχεύει ο κίνδυνος να γίνει κάτι.


 

Ακολουθήστε το YourTipster.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τα νεότερα του lifestyle κόσμου.

YOURTIPSTER TEAM
YOURTIPSTER TEAM

Το YourTipster δίνει τα tips που πρέπει να γνωρίζεις για προϊόντα, τάσεις και μέρη. Εδώ θα διαβάσεις όλα εκείνα τα tips για την καθημερινότητά σου, την ομορφιά, το προσωπικό σου style και όσα συμβαίνουν στην επικαιρότητα.

No Comments Yet

Comments are closed