Δίκη Φιλιππίδη: Οι εξελίξεις με τις νέες καταθέσεις και οι ηθοποιοί που μπαίνουν στο κάδρο

Στο δικαστήριο για τη δίκη Φιλιππίδη καλούνται να καταθέσουν οι Ζέτα Μακρυπούλια, Θάλεια Ματίκα, Αλίνα Κωτσοβούλου, Τάσος Χαλκιάς και Ράνια Σχίζα

Συνεχίζεται η πολύκροτη δίκη του ηθοποιού Πέτρου Φιλιππίδη με την κατάθεση πέντε συναδέρφων του.

Ζέτα Μακρυπούλια, Θάλεια Ματίκα, Αλίνα Κωτσοβόλου, Τάσος Χαλκιάς και Ράνια Σχίζα έχουν κληθεί για κατάθεση στη δίκη του ηθοποιού Πέτρου Φιλιππίδη. Πρόκειται για ονόματα που έχουν προκύψει από τις καταθέσεις των μαρτύρων και αναμένεται να δώσουν απαντήσεις σε κρίσιμα ερωτήματα.

Συγκεκριμένα οι πέντε ηθοποιοί θα καταθέσουν αναφορικά με την υπόθεση της πρώτης κατηγορούμενης που έχει καταγγείλει τον Πέτρο Φιλιππίδη για βιασμό κατ’ εξακολούθηση.

Η Θάλεια Ματίκα, που είναι και κουμπάρα με τον κατηγορούμενο ηθοποιό θα κληθεί να καταθέσει καθώς φέρεται να είχε δει την πρώτη καταγγέλλουσα στα καμαρίνια στο θέατρο ΗΒΗ να κλαίει και μάλιστα είχε μία σύντομη συνομιλία μαζί της.

Η Ζέτα Μακρυπούλια θα κληθεί να απαντήσει στο ερώτημα εάν όντως υπήρχε ρόλος προς αντικατάσταση στο θέατρο ΗΒΗ, ενώ η Αλίνα Κωτσοβούλου θα κληθεί να απαντήσει στο εάν ήταν αυτή που κάλεσε πρώτη την καταγγέλλουσα να πάει στο Θέατρο ΗΒΗ.

Οι τρεις ηθοποιοί  αναμένεται να κληθούν στις 6 Οκτωβρίου στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Αθηνών, ενώ ο Τάσος Χαλκιάς και η Ράνια Σχίζα αναμένεται να κληθούν ύστερα από αίτημα των συνηγόρων υπεράσπισης του Πέτρου Φιλιππίδη.


 

Ακολουθήστε το YourTipster.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τα νεότερα του lifestyle κόσμου.

YOURTIPSTER TEAM
YOURTIPSTER TEAM

Το YourTipster δίνει τα tips που πρέπει να γνωρίζεις για προϊόντα, τάσεις και μέρη. Εδώ θα διαβάσεις όλα εκείνα τα tips για την καθημερινότητά σου, την ομορφιά, το προσωπικό σου style και όσα συμβαίνουν στην επικαιρότητα.

No Comments Yet

Comments are closed