Άγρια σεξουαλική βία κατά της Amber Heard από τον Johnny Depp κατέθεσε η δικαστική ψυχολόγος: «Αυτές δεν ήταν τρυφερές στιγμές, ήταν στιγμές επιβολής»

«Εάν δεν μπορούσε να αποδώσει, θύμωνε ακόμα περισσότερο μαζί της και την κατηγορούσε», ανέφερε χαρακτηριστικά η Dr. Dawn Hughes

Συνεχίζεται ο δεύτερος γύρος της δικαστικής διαμάχης ανάμεσα στον Jonny Depp και την Amber Heard σχετικά με τα φαινόμενα ενδοοικογενειακής βίας που έχουν υποστηρίξει ότι υπέστησαν και οι δύο πλευρές. Έπειτα από την κατάθεση του ηθοποιού, σχετικά με την κακομεταχείρισή του από την πρώην σύζυγό του, μια κατάθεση που φαίνεται να έστρεψε το κοινό ενάντια στην Heard, σειρά είχε να σταθεί στο εδώλιο η δικαστική ψυχολόγος Dr. Dawn Hughes.

Όπως φάνηκε από την κατάθεση της ψυχολόγου η Heard πάσχει από Διαταραχή μετατραυματικού στρες (PTSD) η οποία της προκλήθηκε από την ενδοοικογενειακή βία που υπέστη κατά την περίοδο του γάμου της με τον Depp. Παρόλο μάλιστα που η ψυχολόγος της πλευράς του Depp, δεν διέγνωσε μετατραυματική διαταραχή στην ηθοποιό, η δικαστική ψυχολόγος περιέγραψε στο δικαστήριο σοκαριστικές εμπειρίες σεξουαλικής βίας που είχε υποστεί η Amber Heard από τον πρώην σύζυγό της.

Όπως εξήγησε η ειδική επιστήμονας, τα συμπεράσματά της βγήκαν από την εξέταση της δικογραφίας, τις προσωπικές συνεντεύξεις που έκανε με την ηθοποιό, οι οποίες άγγιξαν τις 22 ώρες αλλά και από τις συζητήσεις που είχε με τη μητέρα της Heard, πριν χάσει τη ζωή της. Στην κατάθεσή της η Hughes τόνισε πως όταν «ήταν μεθυσμένος ή φτιαγμένος από ναρκωτικά, πετούσε τη Heard στο κρεβάτι, της έσκιζε το νυχτικό και προσπαθούσε να κάνει σεξ μαζί της».

Συνεχίζοντας η δικαστική ψυχολόγος είπε σχετικά με τον ηθοποιό: «Την εξανάγκαζε να του κάνει στοματικό σεξ όταν ήταν θυμωμένος. Αυτές δεν ήταν τρυφερές στιγμές, ήταν στιγμές επιβολής» είπε χαρακτηριστικά. Αναφέρθηκε μάλιστα και σε ένα περιστατικό που συσχετιζόταν και μία άλλη γυναίκα, για την οποία ο Depp ισχυρίστηκε ότι φλέρταρε ε τη γυναίκα του και στη συνέχεια υπέβαλε τη Heard σε «σωματική έρευνα». Είπε ότι «έψαχνε για ναρκωτικά», προσθέτοντας ότι ο σταρ πίστευε ότι ήταν «αποδεκτό να σκίζει το νυχτικό της και να βάζει τα δάχτυλά του στον κόλπο της ψάχνοντας για κοκαΐνη».

Ανάμεσα σε όσα κατέθεσε η Hughes ήταν και το περιστατικό με το σπασμένο μπουκάλι, με το οποίο ο Johnny Depp τραυματίστηκε σοβαρά στο δάχτυλό του. Σύμφωνα με τους ισχυρισμούς της Heard, ο ηθοποιός είχε βάλει ένα μπουκάλι στο σώμα της ενώ ο Depp ισχυρίζεται ότι με αυτό το μπουκάλι η πρώην σύζυγός του του έκοψε το δάχτυλο. Η δικαστική ψυχολόγος επεσήμανε ότι βάσει των συζητήσεων που είχε κάνει, όταν «τη χτυπούσε και της έσφιγγε τον λαιμό, λέγοντας ότι τη μισεί και θέλει να τη σκοτώσει» η κυρία Heard είχε «βγει» από το σώμα της και το μόνο πράγμα που σκεφτόταν ήταν «Θεέ μου, ελπίζω να μην είναι το σπασμένο (μπουκάλι)»”.

Αξίζει να αναφερθεί ότι η Amber Heard είχε νικήσει στην πρώτη δικαστική διαμάχη με τον Depp στο Ηνωμένο Βασίλειο. Ο δεύτερος γύρος που λαμβάνει χώρα στις ΗΠΑ, βρίσκει τον Johnny Depp nνα κάνει αποκαλύψεις για εξωσυζυγικές σχέσεις της πρώην γυναίκας του και την κακομεταχείρησή του από την ίδια, ενώ η Heard έχει τονίσει επανειλημμένα τα άγρια ξεσπάσματα του ηθοποιού, ειδικά όταν ήταν υπό την επήρεια αλκοόλ ή ναρκωτικών.

Όπως επεσήμανε η δικαστική ψυχολόγος ο μεθυσμένος Depp έριχνε στο κρεβάτι την 36χρονη προσπαθώντας να κάνει σεξ μαζί της, αλλά πολλές φορές δεν τα κατάφερνε. «Εάν δεν μπορούσε να αποδώσει θύμωνε ακόμα περισσότερο μαζί της και την κατηγορούσε», ανέφερε χαρακτηριστικά η Dr. Dawn Hughes.

Ακολουθήστε το YourTipster.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τα νεότερα του lifestyle κόσμου

ΑΝΔΡΕΑΣ ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ
ΑΝΔΡΕΑΣ ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ

Editor

Δημοσιογράφος που, αν και στην πραγματικότητα ζει στην Ελλάδα, του αρέσει να ταξιδεύει στον κόσμο. Τόσο κυριολεκτικά όσο και μέσα από σειρές, ταινίες αλλά και τη μόδα.

No Comments Yet

Comments are closed