Αγωγή για συκοφαντία καταθέτει η Έλενα Ακρίτα

Το χρονικό της υπόθεσης που θα πάρει τον δρόμο της δικαιοσύνης

Αγωγή καταθέτει η Έλενα Ακρίτα εναντίον του Λευτέρη Χαραλαμπόπουλου, της ιστοσελίδας του in.gr, αλλά και του σκηνοθέτη Σταμάτη Λινάρδου έπειτα από δημοσίευμα στο οποίο ο τελευταίος την καταγγέλλει ότι «του κατέστρεψε τη καριέρα». Η δημοσιογράφος καταγγέλλει χαρακτηριστικά ότι πρόκειται για λασπολογία η οποία προέρχεται από άτομα «σε διατεταγμένη υπηρεσία».

Η δημοσιογράφος, με ανάρτησή της στον προσωπικό της λογαριασμό, μιλάει για συκοφαντία σημειώνοντας ότι «ένας παντελώς άγνωστος σε εμάς συκοφάντης θα κληθεί στα δικαστήρια μετά από τη μήνυση και την αγωγή που θα του κάνουμε, οι δικοί μας μάρτυρες θα είναι ακριβώς τα άτομα που ο τύπος αναφέρει».

Την αντίδραση της Έλενας Ακρίτα προκάλεσε ο ισχυρισμός του σκηνοθέτη Σταμάτη Λινάρδου, την καταγγελία του οποίου φιλοξενεί το in.gr, ότι έπειτα από διαφωνία και σύγκρουση με τον ηθοποιό Παύλο Χαϊκάλη, σε παραγωγή σειράς του Alpha το 2001, η Έλενα Ακρίτα που ήταν υπεύθυνη της σειράς «του έκοψε την καριέρα».

Η ίδια επισημαίνει μεταξύ άλλων μάλιστα ότι «ο συντάκτης του κατάπτυστου αυτού κειμένου παραβίασε όλες τις αρχές της δημοσιογραφικής δεοντολογίας, διότι δεν μάς πήρε καν ένα τηλέφωνο για να διασταυρώσει την είδηση», ενώ σημειώνει ότι έχει ήδη μιλήσει με τον διευθυντή παραγωγής της σειράς, ο οποίος «επιβεβαιώνει ακριβώς αυτά που έγραψα εδώ. Και θα τα επιβεβαιώσουν και οι υπόλοιποι. Όσο για μας τις εξετάσεις μας τις έχουμε δώσει και είναι εκατοντάδες οι συνεργάτες μας στην τηλεόραση που θα καταθέσουν για το ήθος και τον επαγγελματισμό μας. Θα περάσεις καλά με μένα που έμπλεξες, λασπολόγε σε διατεταγμένη υπηρεσία. in.gr».

 

Ακολουθήστε το YourTipster.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τα νεότερα του lifestyle κόσμου.

ΕΛΕΝΑ ΒΑΦΕΙΑΔΗ
ΕΛΕΝΑ ΒΑΦΕΙΑΔΗ

Beauty Editor

Έχει συνεργαστεί με μεγάλα brands ομορφιάς ενώ έχει περάσει και από τον χώρο του PR/Branding & Εvents Management. Λατρεύει τις ωραίες εικόνες, ταξιδεύει πολύ συχνά για να εμπνέεται και είναι απόλυτα beauty junkie.

No Comments Yet

Comments are closed