Άφωνη η Φαίη Σκορδά με την Ευγενία και τα όσα έζησε μετά την άμβλωση που έκανε

Ο σκληρός τρόπος που της συμπεριφέρθηκαν στην «Κιβωτό του Κόσμου» όταν προχώρησε σε διακοπή της κύησης της – Η προσωπική εξομολόγηση στη Φαίη Σκορδά

Στην εκπομπή της Φαίη Σκορδά βρέθηκε καλεσμένη η 17χρονη Ευγενία, που συγκλόνισε με τις αποκαλύψεις της στην εκπομπή LiveNews όταν μίλησε για το σκληρό τρόπο που της συμπεριφέρθηκαν στην “Κιβωτό του Κόσμου” όταν προχώρησε σε διακοπή της κύησης της.

Η νεαρή κοπέλα άφησε άφωνη πολλές φορές τη Φαίη Σκορδά με τα όσα περιέγραψε για τη ζωή της στην “Κιβωτό του Κόσμου”, λέγοντας πως ο λόγος που βρέθηκε μπροστά στις κάμερες να πει την ιστορία της είναι η άρνηση της διοίκησης να έρθει σε επαφή με τον αδερφό της, τον οποίο έχουν στην απομόνωση.

Μεταξύ άλλων, η Ευγενία δήλωσε πως την είχαν χωρίσει από τον αδερφό της, στέλνοντάς τη σε άλλη δομή επειδή είχε συνάψει σχέση με ένα αγόρι, ενώ όταν είχε μιλήσει σε μία εισαγγελέα για τα όσα βίωνε, «Είχε πει πως θα αλλάξουν κάποια πράγματα… Παρέμειναν ίδια και χειρότερα». Επιπλέον μίλησε για τις δουλειές που ανάγκαζαν τα παιδιά να κάνουν κάτω από αντίξοες συνθήκες αλλά και για την αλλαγή προσωπικού, όταν κάποιος παιδαγωγός συμπεριφερόταν καλά στα παιδιά.


 


 


 


 

Ακολουθήστε το YourTipster.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τα νεότερα του lifestyle κόσμου

ΑΝΔΡΕΑΣ ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ
ΑΝΔΡΕΑΣ ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ

Editor

Δημοσιογράφος που, αν και στην πραγματικότητα ζει στην Ελλάδα, του αρέσει να ταξιδεύει στον κόσμο. Τόσο κυριολεκτικά όσο και μέσα από σειρές, ταινίες αλλά και τη μόδα.

No Comments Yet

Comments are closed