Στο ισόγειο και στον πρώτο όροφο του ξενοδοχείου The Social Athens hotel, στην οδό Βουκουρεστίου 30, οι ιδιοκτήτες Σεμπάστιαν και Παολίνα Διαμαντούλη μαζί με τον Απόστολο Τσατσίρα, δημιουργήσαν ένα χώρο υψηλής αισθητικής, με σκοπό το Plantas Athens να γίνει το νέο all day trend στην περιοχή του Κολωνακίου.

Το Plantas Athens με τον ιδιαίτερο αρχιτεκτονικό σχεδιασμό που επιμελήθηκε ο Θανάσης Κυρατσούς, στηρίζει ένα νέο jungle experience με healthy γεύσεις και cocktail που θα σας καταπλήξουν. Ο chef Νίκος Χολέβας έχει δημιουργήσει και υπογράψει ένα διαφορετικό υγιεινό μενού, χρησιμοποιώντας εποχιακά και βιολογικά προϊόντα που σερβίρονται σε ιδιαίτερα και χρωματιστά σκεύη και δίνουν επιλογές για κάθε στιγμή της ημέρας, ακόμα και για τους πιο απαιτητικούς.

Το ντεκόρ αποπνέει μια τροπική πολυτέλεια. Σαν ένα πολύχρωμο κόσμημα στην καρδιά της ζούγκλας. Το βασικό στοιχείο του είναι τα φυτά που βρίσκονται παντού στο χώρο και οι καμπύλες που βλέπουμε στα έπιπλα αλλά και στο 8 μέτρων μαρμάρινο μπαρ. Το Plantas Athens θα είναι ανοιχτό από Δευτέρα έως Κυριακή ενώ η κουζίνα θα λειτουργεί από τις 9:00 έως τις 23:00.

Info: Βουκουρεστίου 30, Αθήνα, 10671, 2103003788

Ακολουθήστε το YourTipster.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τα νεότερα του lifestyle κόσμου.