Χρήσιμο tip για τους Έλληνες εστιάτορες και τις κρατήσεις τους

Η νέα εφαρμογή «MyRestaurant by e-table»

 

Το E-table, η δημοφιλέστερη πλατφόρμα για ηλεκτρονικές κρατήσεις σε εστιατόρια σε Ελλάδα και Κύπρο, συνεχίζει να πρωτοπορεί και λανσάρει τη νέα καινοτόμα εφαρμογή «MyRestaurant» για τους Έλληνες εστιάτορες.

Η εφαρμογή MyRestaurant by e-table, συμβατή με συσκευές android και ios, επιτρέπει πλέον στα εστιατόρια να οργανώνουν και να διαχειρίζονται συνολικά όχι μόνο τις ηλεκτρονικές αλλά και τις τηλεφωνικές offline κρατήσεις τους, αποθηκεύοντας όλες τις σχετικές πληροφορίες στο cloud, στο οποίο μπορούν να έχουν πρόσβαση από παντού όλοι οι υπεύθυνοι.

Με τη χρήση του MyRestaurant app, μειώνεται σημαντικά ο κίνδυνος λαθών μεταξύ των εργαζομένων κάθε επιχείρησης, ενώ παράλληλα δίνεται η δυνατότητα καλύτερης διαχείρισης των κρατήσεων με αποτέλεσμα την πιο αποδοτική λειτουργία του εστιατορίου αλλά και την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών του.

Κατεβάστε το app εδώ.

 

More info

Το E-table ξεκίνησε επίσημα τη λειτουργία του το 2014 και αριθμεί σήμερα περίπου 1500 συμβεβλημένα εστιατόρια στις μεγαλύτερες πόλεις της Ελλάδας και περισσότερα από 130 εστιατόρια στην Κύπρο σε Λευκωσία, Λεμεσό και Λάρνακα. Έχει φέρει πάνω από μισό εκατομμύριο πελάτες στα εστιατόρια μέσω των ιστοσελίδων του και των αντίστοιχων εφαρμογών για iPhone και Android κινητά. Οι φίλοι του E-table εξασφαλίζουν αποκλειστικά προνόμια και προσφορές έως 50% ενώ παράλληλα μπορούν να αισθάνονται σίγουροι για την επιλογή τους με περισσότερες από 50.000 Κριτικές. Βελτιώνοντας την μεγαλύτερη ελληνική Κοινότητα με Κριτικές Εστιατορίων, το e-table δίνει στους Χρήστες τη δυνατότητα να ακολουθούν τον αγαπημένο τους Χρήστη, να ψηφίζουν υπέρ των Κριτικών που τους αρέσουν (upvote) και να διαχειρίζονται πιο εύκολα τις δικές τους Κριτικές.

YOURTIPSTER TEAM
YOURTIPSTER TEAM

Το YourTipster δίνει τα tips που πρέπει να γνωρίζεις για προϊόντα, τάσεις και μέρη. Εδώ θα διαβάσεις όλα εκείνα τα tips για την καθημερινότητά σου, την ομορφιά, το προσωπικό σου style και όσα συμβαίνουν στην επικαιρότητα.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.