Συνταγή της μαμάς για cheesecake φράουλα

Πανεύκολη και γρήγορη για το ωραιότερο homemade γλυκό

Ξέρεις ότι αν θέλεις να φτιάξεις ένα γλυκό που θα αρέσει σε όλους, η λύση είναι το cheesecake.

Υλικά

1 πακέτο Πτι Μπερ μπισκότα

1/2 βιτάμ

1 φιλαδέλφεια

1 ζαχαρούχο γάλα

1 ποτήρι κρασιού λεμόνι

Μαρμελάδα φράουλα

Φράουλες

 

Εκτέλεση

Αλέθουμε τα μπισκότα στο μίξερ και τα ρίχνουμε στη φόρμα. Λιώνουμε το βιτάμ και το ρίχνουμε πάνω στα μπισκότα. Ανακατέβουμε τα μπισκότα με το βιτάμ και τα απλώνουμε στη φόρμα. Αφού γίνει λεία, βάζουμε μια χαρτοπετσέτα για να πάρει τα περιττά υγρά και την πετάμε (προφανώς). Χτυπάμε το φιλαδέλφεια με το ζαχαρούχο και το λεμόνι και ρίχνουμε το μείγμα πάνω στα μπισκότα. Τοποθετούμε τη φόρμα στο ψυγείο για 2 ώρες. Μετά ρίχνουμε τη μαρμελάδα της προτίμησής μας (εδώ με φράουλα). Φυσικά, αν θέλουμε προσθέτουμε φράουλες για το απαραίτητο deco, αλλά και για τη γεύση.

 

Η επιτυχία είναι δεδομένη!

ΜΑΡΩ ΠΑΡΑΣΚΕΥΟΥΔΗ
ΜΑΡΩ ΠΑΡΑΣΚΕΥΟΥΔΗ

FOOD EDITOR

Ξέρει όλα τα food trends, τα πιο νόστιμα μέρη της πόλης και τρώει φανατικά arepas.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.