Ο Βαγγέλης Δρίσκας μαγειρεύει λαχταριστά ζυμαρικά με ιταλικούς κεφτέδες γεμιστούς με μοτσαρέλα.

Υλικά: 500 γρ. μοσχαρίσιος κιμάς από ελιά, 500 γρ. χοιρινός κιμάς από σπάλα, 1 ξερό κρεμμύδι ψιλοκομμένο, 4 κ.γ. πολτός σκόρδου, 4 φέτες τριμμένο ψωμί, 100 γρ. γιαούρτι, 2 αυγά, 3 κ.γ. ρίγανη, 4 κ.σ. ψιλοκομμένος μαϊντανός, 100 γρ. τριμμένη παρμεζάνα, 200 γρ. μοτσαρέλα, 1 κιλό ντομάτες ψιλοκομμένες ή 1 βάζο μαγειρεμένη σάλτσα ντομάτας, ελαιόλαδο, ανθός αλατιού.

Αναλυτικά η εκτέλεση της συνταγής: