Συνταγή για τούρτα Charlotte από τον Χρήστο Βέργαδο

Αναλυτικά τα υλικά και ο τρόπος παρασκευής

Ο Χρήστος Βέργαδoς φτιάχνει τούρτα Charlotte.

Υλικά

200 γρ. μπισκότα σαβαγιάρ

300 γρ. φρούτα του δάσους.

Για την κρέμα: 400 ml κρέμα γάλακτος, 100 γρ. ζάχαρη, 1 βανίλια, 200 γρ. τυρί κρέμα, 8 φύλλα ζελατίνης.

Δες τον τρόπο εκτέλεσης στο παρακάτω video:

YOURTIPSTER TEAM
YOURTIPSTER TEAM

Το YourTipster δίνει τα tips που πρέπει να γνωρίζεις για προϊόντα, τάσεις και μέρη. Εδώ θα διαβάσεις όλα εκείνα τα tips για την καθημερινότητά σου, την ομορφιά, το προσωπικό σου style και όσα συμβαίνουν στην επικαιρότητα.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.