Συνταγή για τιραμισού με σοκολάτα από τον Χρήστο Βέργαδο

Τα υλικά και ο τρόπος εκτέλεσης

Ο Χρήστος Βέργαδος φτιάχνει τιραμισού με σοκολάτα στο «Έλα Χαμογέλα».

Υλικά για την κρέμα: 500 γρ. τυρί μασκαρπόνε, 200 ml κρέμα γάλακτος, 140 γρ. ζάχαρη, 4 κρόκοι αυγών, 1 κ.σ. στιγμιαίο καφέ, 100 γρ. σοκολάτα κουβερτούρα λιωμένη, 1 κάψουλα βανίλιας.

Για το σιρόπι: 400 ml νερό, 200γρ. ζάχαρη, 2 κ.σ. στιγμιαίο καφέ, 200 γρ. σαβαγιάρ, κακάο.

Δες στο παρακάτω video την εκτέλεση της συνταγής:

YOURTIPSTER TEAM
YOURTIPSTER TEAM

Το YourTipster δίνει τα tips που πρέπει να γνωρίζεις για προϊόντα, τάσεις και μέρη. Εδώ θα διαβάσεις όλα εκείνα τα tips για την καθημερινότητά σου, την ομορφιά, το προσωπικό σου style και όσα συμβαίνουν στην επικαιρότητα.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.