Ο Χρήστος Βέργαδος φτιάχνει τιραμισού με σοκολάτα στο «Έλα Χαμογέλα».

Υλικά για την κρέμα: 500 γρ. τυρί μασκαρπόνε, 200 ml κρέμα γάλακτος, 140 γρ. ζάχαρη, 4 κρόκοι αυγών, 1 κ.σ. στιγμιαίο καφέ, 100 γρ. σοκολάτα κουβερτούρα λιωμένη, 1 κάψουλα βανίλιας.

Για το σιρόπι: 400 ml νερό, 200γρ. ζάχαρη, 2 κ.σ. στιγμιαίο καφέ, 200 γρ. σαβαγιάρ, κακάο.

Δες στο παρακάτω video την εκτέλεση της συνταγής: