Συνταγή για σουφλέ σοκολάτας με σάλτσα μανταρίνι από τον Χρήστο Βέργαδο

Τα υλικά και ο τρόπος εκτέλεσης

Ο Χρήστος Βέργαδος φτιάχνει σουφλέ σοκολάτας με σάλτσα μανταρίνι.

Υλικά για το σουφλέ: 4 αυγά, 160 γρ. ζάχαρη, 150 γρ. βούτυρο, 170 γρ. σοκολάτα κουβερτούρα, 60 γρ. αλεύρι.

Υλικά για τη σάλτσα μανταρίνι: 250 ml χυμό μανταρίνι, 80 γρ. καστανή ζάχαρη, 100 ml κονιάκ, 1 κ.σ. κορν φλάουερ, 40 ml κρύο νερό.

Αναλυτικά η συνταγή:

YOURTIPSTER TEAM
YOURTIPSTER TEAM

Το YourTipster δίνει τα tips που πρέπει να γνωρίζεις για προϊόντα, τάσεις και μέρη. Εδώ θα διαβάσεις όλα εκείνα τα tips για την καθημερινότητά σου, την ομορφιά, το προσωπικό σου style και όσα συμβαίνουν στην επικαιρότητα.

No Comments Yet

Comments are closed