Συνταγή για σφέλα τυλιχτή με φύλλο κρούστας, λιαστή ντομάτα και μέλι

Από την εκπομπή της ΕΡΤ και τον Νικόλα Σακελλαρίου

Ο Νικόλας Σακελλαρίου φτιάχνει σφέλα τυλιχτή με φύλλο κρούστας, λιαστή ντομάτα και μέλι.

Στην εκπομπή της ΕΡΤ, με τίτλο «ΠΟΠ Μαγειρική» ο σεφ Νικόλας Σακελλαρίου φτιάχνει συνταγές με προϊόντα Προστατευόμενης Ονομασίας Προέλευσης. Παίρνοντας ως βάση τη σφέλα Μεσσηνίας και συνδυάζοντάς τη με λιστή ντομάτα, μέλι και φύλλο κρούστας δημιουργεί ένα λαχταριστό ορεκτικό που συνδυάζει την επιθυμία για αλμυρό και γλύκο, σε ένα!

 

Μπες εδώ και βάλε αστεράκι στο YourTipster για να μαθαίνεις τα πάντα πριν απ’ όλους

YOURTIPSTER TEAM
YOURTIPSTER TEAM

Το YourTipster δίνει τα tips που πρέπει να γνωρίζεις για προϊόντα, τάσεις και μέρη. Εδώ θα διαβάσεις όλα εκείνα τα tips για την καθημερινότητά σου, την ομορφιά, το προσωπικό σου style και όσα συμβαίνουν στην επικαιρότητα.

No Comments Yet

Comments are closed