Ο Νικόλας Σακελλαρίου φτιάχνει σφέλα τυλιχτή με φύλλο κρούστας, λιαστή ντομάτα και μέλι.

Στην εκπομπή της ΕΡΤ, με τίτλο «ΠΟΠ Μαγειρική» ο σεφ Νικόλας Σακελλαρίου φτιάχνει συνταγές με προϊόντα Προστατευόμενης Ονομασίας Προέλευσης. Παίρνοντας ως βάση τη σφέλα Μεσσηνίας και συνδυάζοντάς τη με λιστή ντομάτα, μέλι και φύλλο κρούστας δημιουργεί ένα λαχταριστό ορεκτικό που συνδυάζει την επιθυμία για αλμυρό και γλύκο, σε ένα!

 

Μπες εδώ και βάλε αστεράκι στο YourTipster για να μαθαίνεις τα πάντα πριν απ’ όλους