Συνταγή για red velvet από τον Χρήστο Βέργαδο

Τα υλικά και ο τρόπος εκτέλεσης

Ο Χρήστος Βέργαδος φτιάχνει Red Velvet στην εκπομπή «Έλα Χαμογέλα».

Υλικά: 450 γρ. ζάχαρη, 380 γρ. αλεύρι, 200 γρ. βούτυρο, 3 αυγά, 360 ml γάλα ή ξινόγαλα, 30 γρ. κακάο, 1 κ.σ. baking powder, 1 κ.γ. σόδα, 2 κ.σ. λευκό ξύδι, 1 πρέζα αλάτι, 3 βανίλιες και 20 γρ. κόκκινο χρώμα πάστα.

Για το frosting: 230 γρ. τυρί κρέμα, 140 γρ. ζάχαρη άχνη, 1 κ.σ. κρέμα γάλακτος, 1 βανίλια και 70 γρ. βούτυρο.

Αναλυτικά η συνταγή:

YOURTIPSTER TEAM
YOURTIPSTER TEAM

Το YourTipster δίνει τα tips που πρέπει να γνωρίζεις για προϊόντα, τάσεις και μέρη. Εδώ θα διαβάσεις όλα εκείνα τα tips για την καθημερινότητά σου, την ομορφιά, το προσωπικό σου style και όσα συμβαίνουν στην επικαιρότητα.

No Comments Yet

Comments are closed