Συνταγή για πάστα φλώρα βερύκοκο από τον Χρήστο Βέργαδο

Τα υλικά και ο τρόπος εκτέλεσης της συνταγής

Ο Χρήστος Βέργαδος φτιάχνει πάστα φλώρα βερύκοκο.

Υλικά για την ζύμη: 200 γρ. βούτυρο, 90 γρ. άχνη ζάχαρη, 1 αβγό, 350 γρ. αλεύρι, ¼ κ.γ. μπέικιν πάουντερ, 1 βανίλια.

Υλικά για την γέμιση: 500 γρ. μαρμελάδα βερίκοκο και 1 αυγό για το άλειμμα.

Η εκτέλεση της συνταγής στο παρακάτω video:

YOURTIPSTER TEAM
YOURTIPSTER TEAM

Το YourTipster δίνει τα tips που πρέπει να γνωρίζεις για προϊόντα, τάσεις και μέρη. Εδώ θα διαβάσεις όλα εκείνα τα tips για την καθημερινότητά σου, την ομορφιά, το προσωπικό σου style και όσα συμβαίνουν στην επικαιρότητα.

No Comments Yet

Comments are closed