Συνταγή για πασχαλινά τσουρέκια από τον Βαγγέλη Δρίσκα

Τα υλικά και ο τρόπος εκτέλεσης

Ο Βαγγέλης Δρίσκας φτιάχνει πασχαλινά τσουρέκια.

Υλικά για δύο μεγάλα τσουρέκια: 1 ½ κιλό αλεύρι (για όλες τις χρήσεις), 6 αβγά, 3 φακελάκια ξηρή μαγιά, 500 ml χλιαρό γάλα, 450 γρ. ζάχαρη, 400 γρ. βούτυρο, 1 κ.γ. τριμμένο μαχλέπι, 1 κ.γ. τριμμένο κάρδαμο (κακουλέ) 1κ.γ. μαστίχα σκόνη, ξύσμα από 3 πορτοκάλια.

Υλικά για την επιφάνεια: 3 κρόκοι με 3 κουταλιές ζάχαρη και 3 κουταλιές γάλα, 50 γρ. αμύγδαλα φιλέ.

Αναλυτικά ο τρόπος εκτέλεσης:

YOURTIPSTER TEAM
YOURTIPSTER TEAM

Το YourTipster δίνει τα tips που πρέπει να γνωρίζεις για προϊόντα, τάσεις και μέρη. Εδώ θα διαβάσεις όλα εκείνα τα tips για την καθημερινότητά σου, την ομορφιά, το προσωπικό σου style και όσα συμβαίνουν στην επικαιρότητα.

No Comments Yet

Comments are closed