Ο Βαγγέλης Δρίσκας φτιάχνει πασχαλινά τσουρέκια.

Υλικά για δύο μεγάλα τσουρέκια: 1 ½ κιλό αλεύρι (για όλες τις χρήσεις), 6 αβγά, 3 φακελάκια ξηρή μαγιά, 500 ml χλιαρό γάλα, 450 γρ. ζάχαρη, 400 γρ. βούτυρο, 1 κ.γ. τριμμένο μαχλέπι, 1 κ.γ. τριμμένο κάρδαμο (κακουλέ) 1κ.γ. μαστίχα σκόνη, ξύσμα από 3 πορτοκάλια.

Υλικά για την επιφάνεια: 3 κρόκοι με 3 κουταλιές ζάχαρη και 3 κουταλιές γάλα, 50 γρ. αμύγδαλα φιλέ.

Αναλυτικά ο τρόπος εκτέλεσης: