Ο Λάμπρος Βακιάρος δίνει τη δική του συνταγή για παραδοσιακά γεμιστά.

Υλικά: 4 τομάτες μεγάλες, 4 κολοκυθάκια στρογγυλά, 2 μελιτζάνες μεσαίες, 2 μεγάλες πράσινες πιπεριές, 4 πιπεριές Φλωρίνης, 8 κ.γ. ζάχαρη, 1 σκελίδα σκόρδο ολόκληρη + 1 ψιλοκομμένη, 20 φύλλα φρέσκου δυόσμου, 1/2 ματσάκι μαϊντανό, 1 φλ. ελαιόλαδο, 2 ξερά κρεμμύδια, 500γρ. ρύζι γλασέ, 2 κ.σ. πελτέ τομάτας, 1/2 φλ. κασέρι ή γκούντα, 4 πατάτες, 4-5 κ.σ. τριμμένη φρυγανιά, αλάτι – πιπέρι.

Αναλυτικά ο τρόπος εκτέλεσης της συνταγής: