Ο Γιώργος Πορφύρης μαγειρεύει μπέργκερ με κοτόπουλο πανέ, μέλι και μουστάρδα.

Υλικά: 3 φιλέτα κοτόπουλο, 1 συσκευασία ψωμάκια μπέργκερ (σύνολο 7 μπέργκερ), 1 κ.γ. βούτυρο.

Για το πανάρισμα: 3 αυγά, 3 κούπες αλεύρι, 1 συσκευασία κορν φλέικς.

Για τη σάλτσα: 1 ποτήρι ζωμό, 1 κουταλιά μουστάρδα, ½ κουταλιά μέλι, 1 ζελατίνη, 6 φέτες μαρούλι, 6 φέτες τομάτα, ηλιέλαιο για τηγάνισμα, πατατάκια για σερβίρισμα.

Δες αναλυτικά την εκτέλεση της συνταγής: