Ο Γιώργος Τσαπάρας φτιάχνει Κυριακάτικο πρωινό/brunch με αυγά σε διάφορες παραλλαγές.

Υλικά για τα αυγά ποσέ: 2 αυγά, νερό και 2 κ.σ. ξύδι.

Για τη σάλτσα Ολλανδέζ: 3 κρόκοι, 300 γρ. βούτυρο, 1.5 κ.σ. μουστάρδα, 2 πρέζες αλάτι, 1 πρέζα πιπέρι και χυμό από 1 λάιμ.

Για τα salmon benedict: 1 φέτα χωριάτικο ψωμί ή 1 mini pancake, 2 φέτες καπνιστός σολομός, 3-4 σπαράγγια, 2 ντοματίνια, πουρέ αβοκάντο, αλάτι και πιπέρι.

Για τον πουρέ αβοκάντο: 2 ώριμα αβοκάντο, 1 πρέζα αλάτι και ξύσμα από 1 λάιμ. Προαιρετικά ½ κ.γ. Βιταμίνη C.

Για τα αυγά Florentine: 1 φέτα χωριάτικο ψωμί ή 1 mini pancake, 2 φέτες προσούτο, 1 κούπα baby σπανάκι, 1 κ.σ. ελαιόλαδο, 1 κ.γ. φρέσκο κρεμμύδι, αλάτι και πιπέρι.

Αναλυτικά ο τρόπος εκτέλεσης στο παρακάτω video: