Συνταγή για Κυριακάτικο brunch με αυγά σε διάφορες παραλλαγές από τον Γιώργο Τσαπάρα

Τα υλικά και ο τρόπος εκτέλεσης

Ο Γιώργος Τσαπάρας φτιάχνει Κυριακάτικο πρωινό/brunch με αυγά σε διάφορες παραλλαγές.

Υλικά για τα αυγά ποσέ: 2 αυγά, νερό και 2 κ.σ. ξύδι.

Για τη σάλτσα Ολλανδέζ: 3 κρόκοι, 300 γρ. βούτυρο, 1.5 κ.σ. μουστάρδα, 2 πρέζες αλάτι, 1 πρέζα πιπέρι και χυμό από 1 λάιμ.

Για τα salmon benedict: 1 φέτα χωριάτικο ψωμί ή 1 mini pancake, 2 φέτες καπνιστός σολομός, 3-4 σπαράγγια, 2 ντοματίνια, πουρέ αβοκάντο, αλάτι και πιπέρι.

Για τον πουρέ αβοκάντο: 2 ώριμα αβοκάντο, 1 πρέζα αλάτι και ξύσμα από 1 λάιμ. Προαιρετικά ½ κ.γ. Βιταμίνη C.

Για τα αυγά Florentine: 1 φέτα χωριάτικο ψωμί ή 1 mini pancake, 2 φέτες προσούτο, 1 κούπα baby σπανάκι, 1 κ.σ. ελαιόλαδο, 1 κ.γ. φρέσκο κρεμμύδι, αλάτι και πιπέρι.

Αναλυτικά ο τρόπος εκτέλεσης στο παρακάτω video:

YOURTIPSTER TEAM
YOURTIPSTER TEAM

Το YourTipster δίνει τα tips που πρέπει να γνωρίζεις για προϊόντα, τάσεις και μέρη. Εδώ θα διαβάσεις όλα εκείνα τα tips για την καθημερινότητά σου, την ομορφιά, το προσωπικό σου style και όσα συμβαίνουν στην επικαιρότητα.

No Comments Yet

Comments are closed