Συνταγή για κορμό σοκολάτας με κάστανα από την Μαρία Εκμεκτσίογλου

Τα υλικά και ο τρόπος εκτέλεσης

Η Μαρία Εκμεκτσίογλου φτιάχνει κορμό σοκολάτας με κάστανα.

Υλικά: 4 πακέτα μπισκότα τύπου πτι – μπερ, 1 γάλα ζαχαρούχο, 250 γρ. κάστανα καθαρισμένα, 200 γρ. κουβερτούρα, 50 γρ. κακάο, τρούφα μαύρη, ζάχαρη άχνη για το πασπάλισμα.

YOURTIPSTER TEAM
YOURTIPSTER TEAM

Το YourTipster δίνει τα tips που πρέπει να γνωρίζεις για προϊόντα, τάσεις και μέρη. Εδώ θα διαβάσεις όλα εκείνα τα tips για την καθημερινότητά σου, την ομορφιά, το προσωπικό σου style και όσα συμβαίνουν στην επικαιρότητα.

No Comments Yet

Comments are closed