Συνταγή για ιταλική πορκέτα με πικάντικες ψητές πατάτες από τον Βαγγέλη Δρίσκα

Τα υλικά και ο τρόπος εκτέλεσης

Ο Βαγγέλης Δρίσκας μαγειρεύει ιταλική πορκέτα με πικάντικες ψητές πατάτες.

Υλικά: 2 κιλά χοιρινή πανσέτα με πέτσα, 2 κιλά χοιρινή κόντρα, 4 κ.σ. πολτός σκόρδου, 2 κ.σ. ανθός αλατιού, από 5-6 κλωναράκια φρέσκα μυρωδικά (δεντρολίβανο, θυμάρι, ρίγανη, φασκόμηλο), 2 κ.σ. μπέικιν πάουντερ, 300 ml λευκό κρασί, φρεσκοτριμμένο πιπέρι.

Υλικά για τις πικάντικες πατάτες: 1 κιλό μικρές πατάτες, ½ βάζο Πικάντικη Σάλτσα, 1 πορτοκάλι, ανθός αλατιού.

Αναλυτικά η εκτέλεση της συνταγής:

YOURTIPSTER TEAM
YOURTIPSTER TEAM

Το YourTipster δίνει τα tips που πρέπει να γνωρίζεις για προϊόντα, τάσεις και μέρη. Εδώ θα διαβάσεις όλα εκείνα τα tips για την καθημερινότητά σου, την ομορφιά, το προσωπικό σου style και όσα συμβαίνουν στην επικαιρότητα.

No Comments Yet

Comments are closed