Συνταγή για γαλατόπιτα με σάλτσα φράουλας από τον Γιώργο Πορφύρη

Τα υλικά και ο τρόπος εκτέλεσης

Ο Γιώργος Πορφύρης φτιάχνει γαλατόπιτα με σάλτσα φράουλας.

Υλικά: 2 ποτήρια γάλα, 500 γρ. τυρί κρέμα, 5 κρόκους, 1 κούπα ζάχαρη, 2 κ.σ. αλεύρι.

Υλικά για τη σάλτσα: Μαρμελάδα φράουλα, χυμός λεμονιού, κανέλα.

Υλικά για τη βάση: 150 γρ. βούτυρο, 150 γρ. αλεύρι, 1 μεγάλη κουταλιά ζάχαρη.

Δες τον τρόπο εκτέλεσης: