Συνταγή για γαλακτομπούρεκο με κανταΐφι από τον Χρήστο Βέργαδο

Τα υλικά και ο τρόπος εκτέλεσης

Ο Χρήστος Βέργαδος φτιάχνει γαλακτομπούρεκο με κανταΐφι.

Υλικά: ½ κιλό φύλλο κανταΐφι, 1 ½ lt γάλα, 400 γρ. ζάχαρη, 70 γρ. σιμιγδάλι χοντρό, 70 γρ. σιμιγδάλι ψιλό, 2 αυγά, 3 βανίλιες.

Υλικά για το σιρόπι: 500 γρ. ζάχαρη, 250 ml νερό, 50 γρ. γλυκόζη.

Αναλυτικά ο τρόπος εκτέλεσης:

YOURTIPSTER TEAM
YOURTIPSTER TEAM

Το YourTipster δίνει τα tips που πρέπει να γνωρίζεις για προϊόντα, τάσεις και μέρη. Εδώ θα διαβάσεις όλα εκείνα τα tips για την καθημερινότητά σου, την ομορφιά, το προσωπικό σου style και όσα συμβαίνουν στην επικαιρότητα.

No Comments Yet

Comments are closed