Δεύτερη μέρα για τον Σταύρο Βαρθαλίτη στην κουζίνα της «Φωλιάς των ΚούΚου» και έφτιαξε ένα πιάτο, φόρο τιμής στον Πάνο Ιωαννίδη.

Πρόκειται για ένα ελαφρύ τιραμισού που δεν εμπεριέχει αυγά.

Συνταγή: 190 γρ. κρέμα γάλακτος παγωμένη 120 γρ. ζάχαρη 250 γρ. τυρί κρέμα μασκαρπόνε 1 κ.γ. εσάνς βανίλιας 2,5 κ.σ. στιγμιαίο καφέ 450 ml νερό ζεστό 1 κ.σ. ζάχαρη κρυσταλλική 1 σφηνάκι κονιάκ κακάο για πασπάλισμα 1 πακέτο μπισκότα σαβαγιάρ.

Αναλυτικά η εκτέλεση της συνταγής:

Βάλε αστεράκι στο YourTipster στο Google News για να μαθαίνεις τα πάντα πριν απ’ όλους