Ο Χρήστος Βέργαδος φτιάχνει cheesecake λεμόνι στο «Έλα Χαμογέλα».

Υλικά για τη βάση: 200 γρ. τριμμένα μπισκότα, 70 γρ. λιωμένο βούτυρο.

Υλικά για την κρέμα τυριού: 400 γρ. τυρί κρέμα, 400 ml. Κρέμα γάλακτος, 100 γρ. ζάχαρη άχνη, ξύσμα από 1 λεμόνι.

Υλικά για την επικάλυψη λεμονιού: 2 αβγά, 120 γρ. ζάχαρη, 60 ml λεμόνι, ξύσμα από 1 λεμόνι, 50 γρ. βούτυρο.

Αναλυτικά η συνταγή και ο τρόπος εκτέλεσης: