Ο Άκης Πετρετζίκης ανοίγει την κουζίνα του και μοιράζεται συνταγές και tips. Αυτή τη φορά, μας ταξιδεύει μέχρι την Κρήτη.

Το μενού συνεχίζεται με χειροποίητα κρητικά σκιουφιχτά. Ο Άκης φτιάχνει πρώτα τη ζύμη και μας δείχνει πώς να πλάσουμε τα ζυμαρικά ώστε να πάρουν το σωστό σχήμα.

Έπειτα προτείνει δύο τρόπους για το μαγείρεμά τους: είτε τα βράζουμε με τον κλασικό τρόπο όπως όλα τα ζυμαρικά, είτε σε σάλτσα από βούτυρο και θυμάρι.

Τέλος, προσθέτουμε φέτα τριμμένη και είναι έτοιμα για σερβίρισμα.

Δες αναλυτικά τη συνταγή: